7

До някои

преди 9 години

До Българин 6 Първо, трябва да се разбере смисъла на информацията, и само след това можете да коментирате. Някои го правят обратното. Това е много смешно, нали?

6

Анонимен

преди 9 години

Нищо общо няма Дуда с Орбан - със сигурност няма да се нагъзи на Кремъл и да строи АЕЦ за 10 млрд., със сигурност няма да издигне корупцията във висш партиен приоритет, както и със сигурност няма да съуправлява заедно с ксенофобски, расистки, откровено национал-болшевишки пропутински формации като "Йоббик" в Унгария!--Така че УСПЕХ на новия президент и поляците !

5

Българин

преди 9 години

Европа се събужда от кошмарната летаргия на левичарския популизъм !Първо Велика Британия нарита оня *** Фураж, вчера и Полша направи своя разумен истински десен избор !В Испания Мариано Рахой печели местните избори !----Лоши, лоши новини за кремълските кукловоди...не им се получиха нещата този път. :))

4

ha ha

преди 9 години

питайте фермерите кой ще е новия президент, нали напоследък те си ги назначават и уволняват ако не слушат.

3

Анонимен

преди 9 години

Майдана в Македония, нещо заглъхна, но никой не пише и ред за това. Но с новия президент на Полша, можем да видим умни красиви протестиращи във Варшава.

2

Аз

преди 9 години

Каква ирония има в славянските езици - от нищо може да стане смешно. Представете си, как ще звучи на български, среща между президентите на Полша и Русия - Срещнали се Дуда и ***-н...Направо приказка :)))

1

Анонимен

преди 9 години

ЗАПАДНИЯ ПЕЧАТ-ИЗБОРИТЕ В ПОЛША -ШОК ЗА БРЮКСЕЛ .КРИТИЦИТЕ НА АНДЖЕЙ ДУДА ПАНИКЬОСАНИ,ЧЕ В ПОЛША ЗАПОЧВА ОРБАНИЗАЦИЯ .САМИЯ ДУДА В ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ НЕЕДНОКРАТНО ЗАЯВИ,ЧЕ ПОЛША ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ КЪМ ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ДА ОТХВЪРЛИ НАЛАГАНИЯ И НЕО-ЛИБЕРАЛЕН МОДЕЛ.ДУДА ЗАЯВИ,ЧЕ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ВЪВ ВАРШАВА СПРЯМО РУСИЯ Е ГРЕШНА И,ЧЕ ПОЛША ТРЯБВА ДА РЯАЗВИВА ВРЪСКИТЕ СИ С МОСКВА.