75

Анонимен

преди 8 години

"... и дори ги санкционират."ДОРИ!!!безочливи страхливци!

74

Володя

преди 8 години

Незабавна кастрация на тези не еволюирали същества. Санитарна сеч на лошия мат'рял. Екарисажа да работи нон стоп.

73

не разбрах

преди 8 години

" ...обръсна се той към недоволните хора ... "Кое си обръсна към хората и те станаха ли доволни?

72

NoHope

преди 8 години

Станишев и шайка окрадоха милиарди и ГЕРБ не ги пипа с пръст. За какви ромски кражби говорите, то България би откраднала и себе си ако можеше.

71

КАК?

преди 8 години

Как е възможно да протестирате против , незнайно защо наричани "роми"? Нима не знаете,че те са на по-високо ниво от българите и на тях всичко е позволено-да не работят, да не плащат данъци, да правят каквото си искат,да крадат и убиват ,но за сметка на това държавата т.е. ние сме длъжни да им осигурим издръжка и жилище!

70

Бай Коста

преди 8 години

Ега ти изтървания кмет. Политиците вече бранят с голи гърди своите гласоподаватели. Защо ги няма президентът, премиерът, баш кметовете и областните управители?

69

калашник

преди 8 години

не ние да се учим да живеем по техен тертип а те трябва да се научат да живеят по законите които важат за нас.,в тази държава,която добра или лоша ние си я тачим.а кмета на красна поляна да се научи да тълкува закона както трябва,а не да ни учи на покорство,защото в неговият район,до виетнамските общежития на един мой познат му разкостиха къщата през март ,и знаете ли какво му казаха полицаите,що не я продадеш,така и не можеш да я опазиш..това става в красна поляна в софия.

68

1111111111111

преди 8 години

Няма никога повече да отида на протест срещу преди 3 седмици бях на протеста в градинката срещи Софийския университет от 20 000 потвърдили бяхме едва 300 човека.Всяко чудо за 3 дни и това ще отшуми сега,а ще стават повече и повече.А вие псевдо патриотчета сте силни само зад компютрите и телефоните,но не и да се надигнете от дивана,знаете само да псувате и хулите и се надявате друг да ни оправи положението.СРАМ МЕ Е да си нарека българин заради такива,като вас!

67

Анонимен

преди 8 години

Нека ви крадат щом ги търпите.

66

Анонимен

преди 8 години

И всички знаеме много да пишеме тука, ама сме мишки и затова ще ни. Защо като се организира протест против своеволия, при заявили участие 19000, имаше 300 човека. Защо бе мишки. Драскайте си тука и се оплаквайте, ама ако стане време за действие, всички ще си мишкувате пак. Ще се бяга от тука, то е ясно заради тоя *** народ!!!

65

Анонимен

преди 8 години

А какво да кажем за Разсадника. Квартал на 10 мин. от центъра. Ромското гето на Константин Величков. Баба ми има къща отзад и ви казвам, че е страшно. Застроиха си къщи по тротоарите, а нас за паркиране на тротоар-200лв. особено кмета на Красна поляна. Ходихме и като му казваме, че съседа строи незаконно, че си е построил и къща на техния общински тротоар, той ти вика пуснете си жалба, но нищо няма да стане.Докато не стане революция, да има правила, които важат и за тях, тежко ни

64

Анонимен

преди 8 години

Нека ви крадат щом ги търпите.

63

АНОНИМНА БЪЛГАРКА

преди 8 години

Господа управляващи и господа кметове докажете ни , че не сте корумпирани като задействате машината на 360 градуса.Стига привилегии за едни , за тези които не са положили и 1 ден труд , а за другите, които работят и на минимални заплати- терор и дискриминация.Ние сме българи- дискриминирани в собствената си държава. Какво трябва да стане за да се събудите?!

62

Анонимен

преди 8 години

беше хубав квартал

61

Анонимен

преди 8 години

За това избягахме от БГ, заради такива мижави кметове като тоя! Дано му окрадат всичко магналите ! И да остнае гол и бос на улицата, да ходи да живее с тях !

60

край

преди 8 години

Българите там са на предната линия -не ги ли подкрепим ние. Утре в двора до вас ще горят гуми.

59

край

преди 8 години

Той кмет е типичния ни управленец в момента. Лапане без отговорности му дай. Държавата трябва да се преинсталира не са обаче тия дето ще го направят.

58

Пешо

преди 8 години

Дъното не е стигнато още. Още няколко години и хората ще започнат да бягат и да продават жилищата си и в тях да се настяняват . Лека полека ще завладеят всичко. Тъжно и реално...

57

една

преди 8 години

Идват избори! Пак си изберете кмета, за да ни говори за ромската интеграция! Всички, който ги защитават да бъдат изпратени във Факултета за поживеят известно време. И не сами, а с целите си семейства, да видим дали ще говорят после так.

56

Стършел

преди 8 години

Според кмета на Община Красна поляна : "Ние трябва да свикнем да живеем с тях....", а защо те не свикнат да живеят с нас и да са съобразяват с всички закони и задължения за гражданите в Зепублика България, не може да имат само права, а ние само задължения или идват местни избори и трябва да се купува електорат.