60

Анонимен

преди 8 години

До SCHWARZ FREIHERRИменно. Обикновено, в нормалните страни, политиците работят ЗАЕДНО за развитието на страната, а не се сочат с пръст и обвинения, докато проблемите се натрупват и остават нерешени. Със заплахи от рода на "Направете това и това, иначе сме аут" нищо не се постига. Инфантилно е.

59

chakai malko

преди 8 години

v bg vseko chudo za tri dena - kat iztrezneiat bulgarite i im minava....smelostta

58

Анонимен

преди 8 години

Аз живея в такова село и проблема с престъпността ми е ясен повече от тези които живеят по градовете.Първо да кажа на момчетата от Гърмен, които се заканват, че видите ли до една седмица какво ще стане? Нищо няма да стане, този който ще върши някаква работа не го заявява публично. На този блъф са се наслушали, затова по малко приказки повече" работа ". Колкото до закон за носене на оръжие, по селата няма да има ефект. Причини, едва ли хора на преклонна възраст ще могат да си служат.

57

SCHWARZ FREIHERR

преди 8 години

Уж са в управлението, пък шантажират правителството. Че и вие сте в кюпа г-да патриоти, провалът на правителството не е ли и ваш провал драги?!

56

Случаен

преди 8 години

Някъде чух, че искат да се приеме закон за гласуване от 16 -годишни. Представете си какво ще стане тогава. Кои са преобладаващите и раждащите, имащи право да гласуват. Те се развъждат като марокански скакалци. Тежко й горко на България. Е, тогава съвсем ще остане без българи. Време е за закон. Защо в Китай можеше да се регулира раждането , а в БГ неможе. Време е управляващите да започнат да мислят, Защото и слепия вижда, че БГ загива.

55

L.

преди 8 години

Наливам масло в огъня,вода във воденицата,а в колелото се слага прът и означава точно обратното. Аман от неграмотни!

54

Даниел

преди 8 години

Валери Симеонов на новия Сидеров ли се прави ? Това момче никога не е в управлението, за нищо не носи отговорност, само пръстчета размахва. Много лесно така - папаш заплатката и си все невинен и не отговаряш за нищо. А да се спре малко с поученията, защото на следващите избори ще остане извън борда, хората не са толкова прости, колкото си мисли.

53

Анонимен

преди 8 години

Целува *** в Брюксел !!

52

Анонимен

преди 8 години

Къде е Боко Тиквата да оправи работата ??

51

Марин

преди 8 години

Арабите и *** поне са работливи и плащат данъци. Както казва Симеонов, не говорим за тези, които работят и спазват законите.

50

Анонимен

преди 8 години

За наглостта не са виновни ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ,дошли на власт след 1989 година!Научиха ги,че може да не работят,да не плащат данъци, да грабят ,да поличават помощи,да се само настаняват и какво ли още не ,ако ... гласуват за тях! Това е язвятя на България!

49

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези закони, да не можеш да изгониш самонастанил се или заграбил чужд имот,независимо дали е или българин! Или това важи само за , които са привилегировани и "елита" на България?

48

Анонимен

преди 8 години

То с пушкала кое се е оправило че и с танкове че той *** кат го изтървеш както му е крив света няма да подбира ваши и наши ще подкара на ред как иван ще има убава жена прилична кола а той нема нищо какво ще загуби гамена

47

анонимен

преди 8 години

до кога ше се вкарват хора в затвора наранили или убили крадец в имота ситова е безумие в бълг правосъдие при тази ширеща се престъпност от законите трябва да се почне и то бързо

46

Анонимен

преди 8 години

Тук един се гаври със всичко най-брутално.

45

Анонимен

преди 8 години

Абе Бойко децата ти ако са гладни голи и боси ти ремонт на къщата ли ще си правиш

44

Анонимен

преди 8 години

Думи, думи и утре ще си е същото.

43

Анонимен

преди 8 години

Къде е оня *** Ахмет Башев ?

42

до Sasho

преди 8 години

-Прав си, думите са на А.Ляпчев.

41

Анонимен

преди 8 години

Има ли потомци на Апостол Петков,Христо Чернопеев,Гоце Делчев -защитниците на българитев Пирин.