11

HUAVEI

преди 8 години

Мадридския разбойник , като малък .

10

синева

преди 8 години

Историята си е история, независимо дали тя се харесва на всички, или не. Смятате ли че идните поколения ще харесат настоящия период от историята ни? Не! Не! Не! Ще се срамуват дори.

9

Oleee

преди 8 години

Алооуу, царедворците - колко войни и колко територия загубихме докато "царете" са ни управлявали? Сещам се поне за 4! Царедвориците - тия "царе" колко да са български ? Фердинандчо ли, Борисчо ли, Батенбергчо ли ? Вие освен стойка Г друго нищо ли не можете бе, *** ?

8

Анонимен

преди 8 години

До до 6и сега си имаме: цар симеончо, цар киро...!

7

до Българин

преди 8 години

Да, ама Германия изгуби войната, така, че ела в реалния свят, и ако бяхме останали докрай на страната на Германия, сега просто нямаше да съществуваме, като държава! А това лапе на флагчето, не е никакъв цар...

6

Анонимен

преди 8 години

Хей Реалиста, ти разговарял ли си с хора които са живели по това време. Земите на хората са отнемани с пиниза, че собственика ги дарява на царя. Тоя като е дошъл от някъде си какви наследства търси сега Симеон? Нищо добро не е имало по царско време. Комунистите не са унищожили нищо тяхно, всеки който е ходил в Царска Бистрица с очите си е видял как всичко е съхранено, дори копринените тапети.

5

РЕАЛИСТ

преди 8 години

РАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ ИМАМЕ ИСТОРИЯ И ЧЕ НЕЩО ОТ НЕЯ Е ОСТАНАЛО НЕУНИЩОЖЕНО ОТ КОМУНИСТИТЕ. ОМРАЗАТА , КОЯТО НЯКОИ ПИТАЯТ КЪМ ЦАРЯ СЕГА, ГИ ПРАВИ СЛЕПИ ДА ВИДЯТ СТОЙНОСТТА НА НАХОДКАТА.

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

При конституционната монархия, държавният глава, в голяма степен, не се поддава на външни влияния, по силата на своето обществено положение - ЦАР. От друга страна, подкрепа и ориентир, да не се озове в позицията на цар-самодържец, е ПОДЧИНЕНИЕТО МУ ПРЕД КОНСТИТУЦИЯТА.Чиста и свята република на Левски е отдавна доказан фалшификат, съчинен от комунистическия гуру Тодор Павлов за да се оправдае престъпно наложения на БЪЛГАРИЯ *** модел.

3

до 6

преди 8 години

Имало е царе много отдавна Крум, Самуил, Калоян, Шишман и ...., но не и този дето са го внесли от някъде си. Това не е български цар.

2

Анонимен

преди 8 години

Да Живей Негово Величество Цар Симеон II-и, Цар на Българите!

1

Анонимен

преди 8 години

Уффффф, стига сте ни го натрапвали този като цар. В България царе няма.