40

Анонимен

преди 8 години

"Много обичам арабите умирам за тях колко са готини АУ АУ ."Аз лично не схванах сарказма и иронията. Имаше ли такива??Понеже арабите и евреите са братовчеди. Еднакво болна кръвосмешена кръв имат и едните и другите. Генетично са еднакви. Но все пак говорим за евреи, а не за хазари и други европейци. Освен това нали знаете легендата за Давид и Голиат? Голиат е бил тракийски цар. Ама плементо му днес се наричат араби... (за палестинците говорим)Така че някои араби са по-расови от евреите.

39

Феликс

преди 8 години

Най добрите приятели на израел са 200те му атомни бомби.С тях израел поддържа отлични, дружески отношения...

38

Анонимен

преди 8 години

Много обичам арабите умирам за тях колко са готини АУ АУ .

37

Руфио

преди 8 години

Сам Господ ще осъди великата блудница - израел а ти какво казваш? Не разбираш ли че спасението е само в Господа Иисуса Христа? А блудницата какво говори - седя като царица, вдовица не съм и скръб няма да видя. Затова в един ден ще и се струпат поразите - смърт, жалост и глад защото силен е Господ Бог който я съди. Забележи - тя казва вдовица не съм, но тя е вдовица защото е отхвърлена поради големите си гнусотии.

36

Анонимен

преди 8 години

Абсолютни нацита са Израел, самите те се определят като "богоизбрани"... Това напомня ли ви за арийската раса и желанието на група хора да я прославят.

35

Анонимен

преди 8 години

Нищо чудно

34

взгляд

преди 8 години

потресаващо знаете как постъпиха с евреите нацистите сега израел прилага подобни методи с по слабите маи наистина търсят окончателно ришение на евреиските проблеми въпреки ядрените си бомби

33

до 68

преди 8 години

Евреите нямат нищо общо с християнството,за тях и християни и мюсюлмани са все гои!Вместо да твърдиш глупости,прочети "Протоколите от Цион",нищо че пищят че били фалшиви,там всичко ще ти стане ясно!Преди да твърдиш нещо,трябва да се подготвиш!

32

Румбо

преди 8 години

До Anonimenдо 72 Нямаш представа какво може да си причинят жените,ако се намразят.....

31

Румбо

преди 8 години

На Израел не му трябват приятели,а слуги!За да и приятел с някого,трябва да го приемаш за РАВЕН!Когато една нация гледа на другите от позицията на БОГОИЗБРАНА и другите са само хранителна среда за нея,как да има приятели?????

30

Anonimen

преди 8 години

Ако държавите се управляваха от жени, нямаше да има войни.Просто нямаше да си говорят! :))))

29

Анонимен

преди 8 години

Мотото на евреина "Имам, защото не давам"

28

Анонимен

преди 8 години

Израел е пазител на християнството, но платените от Позитано и Кремъл *** плюят по най-християнската държава!

27

Толерастия!

преди 8 години

Ние христяните сами си го набиваме, после се чудим защо ИД. става все по-силна и завладява все повече територия!

26

АЗ

преди 8 години

жалки подобия на "богоизбран" "народ" са ционистите насаждащи омраза помежду евреи и всички останали начело със братовчедите им от арабския свят.четете и ше видите от кой какво е станало. кой на лево,кой на десно.и и ***.аните отишли у Египет,другите имат петрол... и те така

25

УРКО

преди 8 години

Евреите като останалите семитски народи са най-честните хора на света. Това евреи, гърци и арменци само като ги видиш -лъхат на чест и достойнство. Гърция да фалира, а Иран да се развива. Армения е приключила:))))))

24

муспи

преди 8 години

Евреите винаги лъжат. Те казват на бялото черно и на черното бяло не толкоз за да хитруват, а да живеят в живителна за тях атмосфера на лъжа. Така Христос не е евреин, не е имало древен изсраил - няма никакви исторически и археоложки доказателства. Освен това те имат обичай всичко много опасно за тях да го обвинят в най гнусното - че е евреин! Христос бил евреин, Хитлер бил евреин... Това е реакцията на нищожеството като го хванат на местопрестъплението да крещи - ти си крадец, ти си убиец!

23

каймакам

преди 8 години

Ти за американците не се грижи Одисей. Първо това не беше тяхна цел а поръчка на Израел. Химическите бомби бяха повод а петрола им остана като награда.

22

tntodor

преди 8 години

До ОдисейАха! Открихме ключа от бараката! Нека да попитам - какво майка си дирят американците в чужда държава? Всички помним г-н Колин Пауъл с онази епруветка, и онези писма до американските консулства уж с антракс. Нека да си го кажем право - Американците не постигнаха нищо в Ирак освен разруха и унищожение на нацията. Но те са силните на деня и могат да си експериментират колкото си искат и ООН и гък не може да им каже. До кога - не се знае ... тя и Римската империя е владяла света но ...

21

tntodor

преди 8 години

До ОдисейТези две държави (Разбирай Ирак и Либия), не са изживели още собствен ренесанс. В историческото си развитие са стотици, да не кажа хиляда години назад. Приеми ги като деспотства. Това е все едно да решиш да убиеш Влад Цепеш, задето е набивал хора на кол, защото не е хуманно. И в ОАЕ режат глави, такова им е развитието. И като елиминирахме деспотите какво постигнахме?!? Допреди Саддам и Кадафи такива от ИДИЛ ги клаха,сега няма кой-дерибействат и за има няма година избиха повече хора.