22

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Всеки утрепан джихадист е гаранция за едно по добро бъдеще за света!

21

Справедливост

преди 8 години

Разумът говори че е крайно време да се загърби политиката и да се помогне на редовната Сирийска армия да се справи с тая чума.... Струва ми се че това безразличие на западния свят е непростимо.

20

Пътя на ИД!!!!

преди 8 години

След Сирия идва ред на руските ислямо-джагатайци ..ха,хааааааааааа...

19

констатация:

преди 8 години

На Башар Асад...НЕЩО НЕ МУ ПОМАГАТ МНОГО РУСКИТЕ ОРЪЖИЯ И ЦЕННИ СЪВЕТИ ....ХА,ХА,ХАААААААААААА.....РАБОТАТА НА САЩ и Запада В СИРИЯ --МАЙ ЩЕ Я СВЪРШАТ ИД!/мноооого...стари американски хватки/

18

Анонимен

преди 8 години

До 10Няма нужда от преврат. По българските новини премълчават новини за Турция. Ердоган целенасочено ислямизира държавата и безмилостно тъпче всякаква опозиция. Сунитите в Близкия Изток му се радват и търкат ръце.

17

Анонимен

преди 8 години

До Азzerohedge/news/2015-05-23тоя проруски *** ти ли го списваш?

16

Аз

преди 8 години

Aйде сега, който знае английски да прочете статията и да му се изясни картинката.Още по-лошото е че големите медии мълчат. zerohedge/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad

15

Аз

преди 8 години

Айде сега, който знае английски да прочете статията и да му се изясни картинката.Още по-лошото е че големите медии мълчат. zerohedge/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad

14

СЦЕНАРИЯ

преди 8 години

Супер силите САЩ, Великобритания, Израел-МОСАТ,Франция и техните съюзници немогат да се справят с супер силата от банда ФАНАТИЦИ изопъчаващи религията ИСЛЯМ. ИД превземат градове и ако някой им се противопостави ще получи въздушни бомби от техните създатели и покровители!

13

,

преди 8 години

До Ace of spadesКого лъжеш бе .....Сирийската АРАБСКА армия е тази,която води най-голямата в историята война срещу тероризма,който чака да бъде командирован в Европа и другаде от сатанизма зад кулисите.Реклама на евреите ли правиш"финно"и неуспешно?

12

/

преди 8 години

С какво задоволство звучи подзаглавието,че"Асад останал с един граничен пункт".Ех,сатанисти и предатели на всичко човешко,на истината,на Божия ред,на това което е справедливо и достойно и почтено.Потредната реклама от световно контролираната преса,която забранява да се спомене героичната борба на Сирийската армия срещу терористи на Неислямската недържава от цял свят и за победите им срещу злото-кукловодите зад сцената и на ти на Неислямската недържава от цял свят и за победите им срещу злото-кукловодите зад сцената и на сцената,напълнете чашата си с лъжи и гнусотии да я покажете в деня на Съда

11

Анонимен

преди 8 години

До 15 Генерал ГадорянНе си прав!!!!!!!!Ще видим бурките и ***,а за тези,които не искат и желаят е задължителното скъсяване с по една глава........един вид ново покръстване,такова каквото е имало преди 500 години в Родопите и други места от Родината!!!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

"........от режима на Башар Асад......."!!!!!!Само след толкова *** статии и преписване от международни миячи промиващи мозъка на народиде,да не ни сгази РЕЖИМА на ИД!!!!!!Тогава ще ни дръпнат 500 години назад и ще видим феодалният строй в най-извратеният му вариант!!!!До тогава пишете!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Е къде е мощния *** да помогне на приятеля си башарчо??Или пак САЩ ще им спасяват задниците на всички??*** здраво се е наакал!

8

Военен

преди 8 години

Падне ли, Сирия Почва Третата Световна Война..... Горко на глупците ,които си съсипаха държавите и армиите...

7

Анонимен

преди 8 години

Дано не стане някоя ислямска революция или военен ислямистски преврат в Турция по подобие на Иран, щото тогава ставаме съседи с ИД. Дели ни само една държава и ако тя падне, следващите сме ние.

6

да

преди 8 години

Знаят къде да си развяват коня, ако са смели да си развяват коня в Саудитска Арабия, Йордания, Иран, Турция.

5

Чичко Сам

преди 8 години

За да се свържете с щаб-квартирата на ИД, просто се обърнете към ЦРУ...

4

ван дам

преди 8 години

става все по интересно,войната все повече се доближава до границите на европа,като се има предвид и положението на гърция,и враждата им с турция скоро може да има истинска световна война

3

Ъъ

преди 8 години

България няма ли да изпрати контингент в помощ на Асада?