66

Анонимен

преди 9 години

И САЩ и Русия имат нужният капацитет да смажат тази групировка за около 1 седмица изцяло. Какво чакат обаче не мога да разбера...?

65

Dublin

преди 9 години

До ШопЩомса свалили цената на петрола наловина, евала им праим!...te utre ako droidat po nasite sirini-i gastite ste ti svalit napolovina..., puk ti im pravi evala...moze i da ti haresa

64

Анонимен

преди 9 години

ne mi puka i kvo stane tez ili onez vse taq ......

63

Фалшив герой в измис

преди 9 години

Краварите да не би да са объркали доставките и вместо конвенционални - да са ги снабдили ядрени оръжия ?

62

Анонимен

преди 9 години

Те и за Бин Ладен казваха че няма страшно пък после олеле.Сега е момента да ги смажат Русия и САЩ.Но явно имат други сметки.

61

онбашията

преди 9 години

трудна работа. но ако успеят да го направят ще е добра плесница за западната толерастия, успех им желаем

60

хилда

преди 9 години

браво да го употреби в Близкият Изток или в сащ та да миряса света

59

Анонимен

преди 9 години

Западните *** да подкрепят незабавно Башар Асад в Сирия! Спрете да сеете ветрове там! Ще жънете урагани!

58

муспи

преди 9 години

А сегашното им оръжие от къде е, да не са си го купували или произвели сами?! Изсраел и САЩ ако счетат за нужно ще им доставят и атомно. Най после целта на евреите е да се избие бялата раса, а не проблемите на диваците.

57

Burg

преди 9 години

Ядрено оръжие, танкове, ракетни установки...все оръжия изобретени от "неверниците-християни"! Всеки правоверен член на ид, трябва незабавно да бъде обезглавен, ако се докосне до тях. Компютрите и Интернет също са християнски изобретения. По времето на пророка е имало ятагани и...май нищо друго. Боко харам са просто една севернонигерийска секта, възползваща се от слабата местна власт, за да отвлича деца. Това ли са "смелите мюсюлмански войни"? Християните пак ще победят, както винаги досега.

56

фрее

преди 9 години

Това доказва че под *** мозък не вирее !Всъщност истината е че при заграбването на поредния град , главната *** на ИД е попаднал на *** с голямо в него. Когато жена му - главната ханъма го видяла казала : въйййй квай таз бомба ве ахмедеееее, кво си ял бееее? Та от тогава племето му мисли че има атомно оръжие ....ама не

55

istinata

преди 9 години

turcia ne moje d apoluchi che e istinska durjava tia.te sa proekt s opredelena cel.imat davnost o6te dve godini i shte gi izpepeliat

54

Анонимен

преди 9 години

и то голям смях това, Кадафи го премахнаха бързо ,а тука някаква сбирщина не могат или не искат да я махнат от тази територия ,btw то колко бомбардировки правиха и се нищо , те на сериал ще го обърнат вече :)

53

Анонимен

преди 9 години

тези са на коли и камили най много някой Т55 какво ядрено оръжие дали няма и звезда на смърта от Дарт Вейдър да пойскат

52

Анонимен

преди 9 години

СИРИЯ Е ПОД ОПЕКАТА НА ШУТИН!!!!!!!!!!!!!!!! САЩ НЯМА ДА СЕ НАМЕСЯТ ТАМ!!!!!!САЩ БЯХА ИЗГОНЕНИ И ОТ ИРАК!!!!!!!!!!!!!! НАДАЛИ ЩЕ СЕ НАМЕСЯТ ПАК!!!!!!!!!!!1ИЗВОДА Е, ЧЕ ДОРИ И ДА Е ОСТАНАЛО НЕЩО ЧИТАВО ЗАСЕГА ВЪВ СИРИЯ И ИРАК ТО НАДАЛИ ЩЕ ГО ИМА ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ!!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МИГРАЦИЯТА НА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ ОТ СИРИЯ И ИРАК САМО ЩЕ СЕ ЗАСИЛИ КЪМ ЕВРОПА!!!ПАДНЕ ЛИ ШУТИН ОТ ВЛАСТ СЪС НЕГО СИ ЗАМИНАВАТ И БЪЛХАР И ПРЪДНИКОВИЧ И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА КОЯТО ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА САМО ЗА 1 МЕСЕЦ .

51

Анонимен

преди 9 години

До Шоп 62Печелиш единя от двата най-добри коментара за деня :DДругия беше, че Ленин бил травестит и с троцки и ги фанал любовника му и това беше интересно :D

50

Шоп

преди 9 години

Щомса свалили цената на петрола наловина, евала им праим!

49

Анонимен

преди 9 години

ИД не изнася този петрол по тръби, а в барели с магарета и камили през пустинята. Там има едни безкрайни кервани, въздълги черни ивици от хора животни сред пясъците! И самолетите на САЩ няма как да ги видят и възпрат? Или да заловят тоя петрол у купувачите, които стоят на турската граница? Никой в света не иска да се справи с ИД! Та те смъкнаха цената на петрола на половина, не шистовия американски петрол! Могат да разчистят всички други режими в Близкия изток! Ще разкарат саудитци и талибани!

48

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

Да отиват и да ги демократизират. Ще ми купуват ОМП. Как пък не!

47

Гарибалди

преди 9 години

Пропаганда..Това да не са череши....отивая на пазара и пазариш атомни бомби..