107

SCHWARZ FREIHERR

преди 8 години

Всеки, който има малко акъл в главата си, ще осъзнае, че говоренето на майчин език, предавания на майчин език по националната телевизия и радио, допускането до властта на хора, на които имената им са арабско-мюсюлмански, с нищо не застрашава националната сигурност. Напротив, говорейки с омраза към тези хора, че едва ли не са втора ръка и че за нищо не стават, това може да доведе до сериозни конфликти.

106

Анонимен

преди 8 години

Сребреница беше старателно провокирана, отглеждана и предизвикана. И един милион и половина не се равняват на пресилените 6 хиляди! То в тази Сребреница ще изкарате, че са живели над 15 хиляди човека! Като еврейте с холокоста го подкарахте...ама те се усетиха и вече не говорят за 6 милиона. Та колко е било населението на тази Сребреница?

105

1

преди 8 години

Днес се навършват 20 години от геноцида извършен в босненския град Сребреница,нека в първото заседание на Народното Събрание за новата седмица ,всички депутати почетат паметта на избитите 8000 босненци,а не само арменчетата да са почитани,тоя геноцид беше извършен в центъра на ЕВРОПА.

104

DOLEN BOKLUK

преди 8 години

BOSTANA DA SE RAZSTELIA S ZENITNO ORUDIE

103

CITIZEN

преди 8 години

Оууу, вие тука сте се счупили да пишете. И аз да кажа - България е с пъстър етнически състав. Който има проблем с това означава че доста е поизостанал :) бил такъв онакъв мен не ме грее. Ама изобщо.Даж си говорят както и с когото искат, да се кланят на каквото щат... Ние е сме правова държава. Моралът вече има възпитателен характер. Съдията си гледа доказателствата и законите. Искали митинг да проведат - на турски да си говорят. Е да си говорят - аз така или иначе не съм там...

102

Анонимен

преди 8 години

Полезна информация- цели и методи за постигане на американската "демокрация",включително с помощта съответните национални политически предатели,финансови престъпници и гейропезирана интеЛЕКЕнция -през гугъла: Окно Овертона. Посмотрите это и дайте посмотреть всем кому сможете

101

Тинев

преди 8 години

Има ли разлика?При възродителния процес бяха взети имената.При Батак са взели главите!Е, г-н Местан, ЧЕСТЕН човек ли сте?

100

Анонимен

преди 8 години

Тея свалени бутилки, като насочени оръдия към Българите ли да ги разираме? А г-н Местане?Имали реч в която да не говориш за етническо напрежение? Или май на тебе и на хората над тебе им се иска да се създава такова напрежение?

99

каймакам

преди 8 години

Слава на покойния Живков. Добре че отвори границата.

98

каймакам

преди 8 години

Не така биби не. Нито понятието държава е същото нито онова време. Лично аз днес мога да се намирам и там и тук без комплекс. Отживях го. Но като гледам в БГ как мислят хората все пак се радвам на съдбата си.

97

биби

преди 8 години

не сме един народ и никога няма да бъдем. никога не сме били.. което е ок. просто раздялата няма да е лесна. но трябва да се случи. защо твоите деди са останали в новата държава България?

96

каймакам

преди 8 години

Повече се намирам в ТUR.

95

биби

преди 8 години

напротив, 250 хил отидоха в турция, което беше и целта, признато от йозал като успешно надцакване. не отричам личната трагедия!! коя е твоята родина, България или Турция?

94

каймакам

преди 8 години

Нищо не минимизирахте освен себе си. Има много държави с едно общество и много народи. Пак казвам. ... Дано не се повтаря.

93

биби

преди 8 години

кай..никой не се интересува от теб. никой няма да се пробва да сменя кмето ти. комунистическата държава го направи защото знаеха, че комунизма ще си отиде и искаха да минимизират евентуален етнически проблем. може би затова не се стигна до югославски вариянт. не сме един народ с вас.

92

каймакам

преди 8 години

Някой (и) да ми претендира , убеждава и заплашва че ,, не съм това което съм ,, е най нечуваната и цинична гавра над човешкото самосъзнание и дух. Дано никой никога не се усмели да направи нещо подобно.

91

каймакам

преди 8 години

Добро утро на всички. Ще пиша по темата. Феномена ,, възродителен процес ,, е първият и единствен в човешката история. Последиците от него са ужасни. А най впечатляващ е фактът че няма спечелили от всичко това. Отделния индивид въстанови живота си след това но като цяло остана една деградирала държава .

90

Анонимен

преди 8 години

Гените ми са тракийски,кръвта и земята наоколо-също.Твоите гени какви са?

89

Анонимен

преди 8 години

Луд тракиец съм.Ако,зависеше от мен ,отдавна да съм спрял Земята.

88

Анонимен

преди 8 години

Ястреб,проблемът е безумното плодене във време на жестока демограска криза от пренаселване,екологична криза-океанът се подкиселява,климатична криза,криза за храна и вода.Вероятно ще кажеш,че правото е на страната на силния.Да,но силата е в Азия,а не в Мала Азия.Твоята религия е създадена в друго време.