25

Българин от Германия

преди 8 години

Правителствата на страните от ЕС са безгласни букви, Световната Финансова Мафия със своя поставен човек Драги - щеф на ЕЦБ - диктуват и решават всичко, например печатането на 60 милиарда евро месечно, изкуствено създаване на инфлация и намаляване стойността на еврото, и т.н. Ако се стигне до 100% електронно плащане, гражданите ще станат напълно зависими от банките. Но хората и в Германия запонаха да се събуждат, съпротивата расте всеки ден, ососбено срещу TTIP.

24

Българин от Германия

преди 8 години

Много правилни становища на форумци с номера 30 и 32.И тук в Германия се чувства безсилието на обикновените хора, дори и на интелегенцията с досега добри финансови възможности. ГРАБЕЖЪТ е все още в началото си. Световната финансова мафия е обхванала в пипалата си и Германия. Никой не знае как ще свърши сагата Deutsche Bank, стожерът на германската икономика, срещу който текът и се задават безброй съдебни дела. Говори се и усилено за премахването на банкнотите до 2 години.

23

Да ,бе ...да...ха,ха

преди 8 години

САМО ДОЛАРИТЕ СА "ФАЛШИВИ" ......РУБЛИТЕ --НЕ!!!!Я , ходи се надбегвай с трамвайте на София ,бе...!

22

Анонимен

преди 8 години

Всички финансови пирамиди наречени банки от родшилдов тип трябва да се национализират веднага в целия свят и да бъдат забранени частните финансови институции със закон. Докога тези международни престъпници банкери ще пият кръвта на хората. Всяка държава трябва да си има една или няколко държавни национални банки и това е. Всеки ден се печатат милиарди фалшиви долари от тези, които не струват НИЩО. И аз мога да си напечатам фалшиви пари, но ще ме затворят, а тях не ги затваря щото, са бого***бани.

21

Анонимен

преди 8 години

Кво значи "да се събудиме" бе 28..?Пак да започнеме да роботиме за без пари ли ...като при "соца" за по 2-дол/мес. а , другите да ги прибира Държавата и Политбюро ли..??Не е ли все едно , кой ти определя съдбата ---ЩОМ СИ СЕ ОСТАВИЛ ЗА "НАЕМНИК" на БАНДИТ С ПАРИ/...било то Банка, Едър собственик , или бандитски Босс.../Съдбата сам си определя този----КОЙТО МОЖЕ ДА ПРАВИ И ПЕЧЕЛИ ПАРИ!Щом подлагаш ръка за пари от "гол труд"----пей си "О, роби нта труда..." и си трай!

20

Анонимен

преди 8 години

И най-големият гангстер, не може да открадне, колкото един банкстер!!!

19

Що ,бе 24....ха,хааа

преди 8 години

...*** за рубли ли работи ...или за донги....ха,ха,хаааааааааааааа...Минал си се !1-дол. е.../100-рубли...МНОГО ИМА ДА РАБОТИ.....!!!

18

взгляд--ама в глад..

преди 8 години

...и с кво ще смениш доларовата система ---с рубли или сев.корейски донги....ха,ха,хааааааа.......и Вместо кебапче по изборите --ще Ти раздават печен скакалец на клечка....нали...?!

17

Анонимен

преди 8 години

Абе нали като станаха промените 89-г.......ПЪРВО ОБРАХА ПАРИТЕ НА ХОРАТА В БАНКИТЕ!ДЕВАЛВИРАХА ЛЕВА , И ИЗТОЧИХА БАНКИТЕ С "КРЕДИТИ"......с ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА И ФИРМИ!ТОВА Е ТО....."КОМУНИСТИЧЕСКИ--КАПИТАЛИЗЪМ"!!!ГЕПЯТ---КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!Ония в САЩ , поне си признават за "капитализма" и законите са им такива!

16

взгляд

преди 8 години

прави сте всички но става дума за доларовата система в глобален мащаб тя наистина е предсмъртна агония предстоят мерките предписани от маркс енгелс ленин

15

ха,ха,хаааааааааа..

преди 8 години

Не питай какво са за мене 50-лв......ЗАДАВАЙ ТОЯ ВЪПРОС НА МЕДИИТЕ.....не нам...не нам.....!

14

Анонимен

преди 8 години

До Приказки на Масата..Верно, дойдоха на власт комунисти, и ктб гръмна...

13

Анонимен

преди 8 години

До Приказки на Маса...За теб 50 лв може нищо да не са, има хора живеят една седмица с тия пари.Та така, другарю дежурен стършинка.

12

Приказки на Маса...

преди 8 години

Кой , каквото ще да ти разправя --знай ,че става дума за пари!...И ПО ПЪТИЩАТА Е ТАКА!Защо в Гърция , няма нарушения и толкова катастрофи ,като в България??!Ами , за дребни провинения на пътя , те цакат веднага с 500-э., ...па може и колата да та клъвнат и ако не си платиш глобата --ПРОДАВАТ Я !У НАС --ЗА КАКВИ ГЛОБИ И САНКЦИИ ДА ГОВОРИМЕ ...ЗА 50-ЛВ,/... ДАЛИ ЗА ФИШ ---ДАЛИ ЗА РУШВЕТ НА ПОЛИЦИЯТА??!!/

11

Анонимен

преди 8 години

Сега всички валутни играчи могат да заведат дела срещу ФАЩ и да си искат техният дялсъотнесено към оборотите които имат.

10

Анонимен

преди 8 години

С думи прости, мега банките са откраднали чрез манипулиране на валутните курсовекупища пари от ....................ОСТАНАЛИТЕ ПАЗАРНИ УЧАСТНИЦИ но сега държавата ФАЩНАЦИОНАЛИЗИРА откраднатото.Осъдени НЯМА.Това ако не е КРАЖБАТА на хилядолетието то не знам кое е.

9

Приказки на Маса...

преди 8 години

Кой каквото ще да ти разправя--знай ,че става дума за пари!...И В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е ТАКА!!НЕ СТИГА ЧЕ ИМ СЕ ДАВАТ ЗАПЛАТИ ---АМИ ДОКТОРИТЕ СИ ВЗИМАТИ ПАРИ ПОД МАСАТА ...ПА ДОРИ И ЯВНО!ЗА КАКВИ РЕФОРМИ ДА ГОВОРИМЕ ТОГАВА .......ЗА ОНИЯ 5-ЛВ , ЛИ...??!!

8

Анонимен

преди 8 години

Според Радан Кънев обаче, цитирам:"Няма толкова нагла и всеобхватна корупция като в здравеопазването !"

7

НФБ

преди 8 години

До АнонименБанковия бандитизъм в сащ не е новост. .затуй долара не трябва да е резервна и световна валута а трябва да стане местна регионална валута и сащ да даде независимост поне на Тексас. .Луизиана. .Калифорния. ...испанския да стане втори официален език. .

6

Анонимен

преди 8 години

хахаха това е България и големите риби са недосегаеми!!