83

Върнет

преди 8 години

ВЪРНЕТЕ МАКЕДОНИЯ НА БЪЛГАРИЯ !!!

82

Анонимен

преди 8 години

България стопира пътя на руски и китайски стоки и суровини къв ЕС по нареждане на големия брат. Да не забравяме търговското споразумение между ЕС и САЩ, което се подписва тази година. ЕС трябва да мине изключително в американската търговска зона. Янките искат тяхно послушно правителство н Македония, за да затапят всички пробойни. Ако не стане, ще им спретнат "етнически" вълнения с "бунтовници" и ще ги разцепят на две. В отговор Русия ще подкрепи Турция за отцепване на югоизточна Б.

81

Истината

преди 8 години

Гешев, не пиши глупости. Съеденяването на Източна Румелия към княжество България стана благодарение на бунтовните Тракийци, които превзеха Пловдив. Стамболов хаир хабер си нямаше. Само че Русия плати на Турция пари, за да не се опита да навлезе в Румелия,. независимо че Русия се боеше Великите сили да не подкрепят Турцияи. Затова не бе съгласна със Съеденението. Княжеството не си мръдна пръста, изчакваше. То кота ли Софийско и Врачанско са се бунтували срещу Османлиите? НИКОГА през робството.

80

Гешев

преди 8 години

Разузнаването на руската империя СССР наречено Коминтерн измисли добруджанска ,македонска и тракийска (източнорумелийска) нации защото единна България е пречка за имперските им амбиции да завладеят проливите и Черно море да стане руско вътрешно море. Благодарение на Захари Стоянов ,Стамболов и други патриоти осъществили Съединението сега няма източнормелийски езин ,но има македонски !

79

Анонимен

преди 8 години

Егати дъртия комунистически чук е тоя Лавров. Само гледа скандали да прави.

78

do 144

преди 8 години

До Анонимендай нещо за любоФТЪ на бг пенсионерките към *** де ,не се свени

77

Анонимен

преди 8 години

Нещо за любовта на украинските пенсионерки към САЩ,защищаващи "националните си интереси" по целия свят-включително чрез най-голямата си военна база в Косово: през гугъла :СТРАННЫЙ МИТИНГ У ЗДАНИЯ ПОСОЛЬСТВА США В КИЕВЕ

76

Прав е Лавров

преди 8 години

За съжаление това е реалноста. Колкото по-рано Македония се разцепи, толкова по-добре за България. Преди 10 години, Албанците бяха 20 процента, сега са към 30. Съобразно процента между Албанци и Българи ще бъде разделена държавата. Това означава, че след 10 години, ще бъде 40 към 50. В своето кратко самостоятелно съществуване, Македонската държава доказа своята непригодност да се развива. Изключая Сърбите, с останалите съседи се скара: Гърция, Албания и България.

75

Анонимен

преди 8 години

Външната политика на ГЕРБ не спечели нищо за България и няма подкрепа на никоя велика сила и накрая ще загуби и Македония завинаги като Македония ще бъде поделена между Албания и Сърбия.

74

Анонимен

преди 8 години

Виж какво,Кире,няма да се взимаме,но ако не се обединим всички славяни на Балканите,ще ни *** майката,ако ме разбираш.

73

Кира

преди 8 години

Да читаш како бугарин мрси муда и филозофира на тема ''Македониа''...НЕПРОЦЕНЛИВО!

72

Анонимен

преди 8 години

Лошо е,когато политическия ни елит над четвърт век упорито се бори срещу и методично прокужда от страната и унищожава българския народ със скорост 120 хиляди хиляди човека на година-10 хиляди на месец-320 на ден!Това и турците не са го правили!През гугъла: Болгария. Все стало еще хуже

71

Анонимен

преди 8 години

Още една цветна революция спретната по модел Украйна и други, про НАТО албанци срещу македонците. Защо, ами нали от там трябва да мине новият Южен поток, Усата умират но не могат да си позволят други да прогресират. Наглите янки ще бъдат наказани краят им се вижда.

70

Анонимен

преди 8 години

руски глупости на колхозната арменско грузински ром Лавров

69

Шоп

преди 8 години

Естествено, че руския интерес, руските потоци, какво ще ядат руснаците и с какво ще замезват, е последното, което ме интересува. Стига България да е добре, оттам нататък ако щат да вървят по дяволите.

68

Шоп

преди 8 години

Дойде един дърт американец и каза на правителството да си ходи, че ще му организира гражданска война.-------------Ами съвсем правилно.А ти може би искаш да ни организиратгражданска война, но само и само да защитим руския интерес?

67

Иванчо

преди 8 години

До ВенелинНе знаеш колко си прав! Това е големия политик, ама като имаме *** кратуни в България.

66

гост

преди 8 години

До АнонименАко не знаеш! Британия е империя открай време и не и пука от ЕС, защото с нея е Уса-то!!!

65

Чекист

преди 8 години

БайХу.. :) ти уж си в Америка, ама яко ги нареждаш... :))

64

Анонимен

преди 8 години

Голяма изненада за дъртляка Лавров е че васална България има нахалството да има собствена политика.