96

Анонимен 111

преди 8 години

До ИлиАз. Повече от година. Преди около 12 години. Промили са им мозъците окончателно.Ако разровите коментарите - моите са 30, 55 и т.н.

95

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПо-долу писах доста за личните ми впечатления от Ирландия, но не споделих за нещото, което най-много ми хареса там. Не е уискито- аз и не пия, но там ХЛЯБЪТ Е!!! По стари рецепти - пълнозърнест, от каквото зърно/комбинация си помислиш.Тук отдавна такъв хляб няма - освен, ако не си го замесиш сам.

94

Анонимен

преди 8 години

До 89:Очевидно е полезно за хората с такива наклонности. А да те питам аз - кому вреди разрешаването на гей браковете? И как ти вреди конкретно на теб ?

93

k

преди 8 години

SKROIHA NOMER I NA IRLANDIA.PREDI TOVA NA SOTLANDIA REFERENDYM ZA NEZAVISIMOST.POBEDATA NA KONSERVATORITE V GB.KOI PRAVI TOVA.V SVETA SE OTKROIAVAT TRI IMPERII NA ZLOTO USA ,GB I RYSIA KOITO S DOGOVORKI PO MEZDY SI RESAVAT SADBATA NA OSTANALITE DARJAVI.TOVA NAPRAVIHA STALIN RYZVELT I CARCIL.SLED TOVA GORBACOV I REIGAN I ....? .

92

Анонимен

преди 8 години

a stava na voproz za edin ozadnial organ ot kadeto prirodata e resila 4ovek da pretaka ot koremat is *** v kanavkite, za tekova li staa na veproZZ be?

91

Анонимен

преди 8 години

tva za onanisti koito si se jeniat vseki sam za sebe si za da si roviat s predmeti v dupkite li staa na voproZZZ be?

90

Скоро

преди 8 години

До ИлиПочакай няколко години - и ще видиш как Ирландския балон ще се спука, барабар с всички простотии които са си надробили.Ирландия не произвежда почти нишо - а стандарта им е изкуствено създаден,и всеки интелигентен човек го знае! И...не всичко е пари приятелю!

89

Ок

преди 8 години

Нямам нищо против това - да им е честито.НО, докато всичките хомосексуални се мислят за нещо повече от дургите - аз няма да се разбирам с тях...Срешнал съм не един или двама - и досега един читав и нормален ЧОВЕК от тях не съм видял...Не ми пука с кого ще спят и как ще живеят - пука ми как се държат - а факта е ,че те се мислят за велики и едва ли не висши същества - а всъщност повечето от тези хора са просто жалки...

88

x

преди 8 години

ТРЯБВА СОПА!ТАКА ГИ ВИЖДАМ АЗ НЕЩАТА!И КЛКОТО СА МОЖЕ ПО ЧЕПАТА И ДРЯНОВА!КАМ НЕЯ И ЕДИН ДИВ СЕЛЯНИН ТА КАТО ГИ ЗАЧЕШЕ ТЕЗИ САПРУЗИ И БОИ ДО ПОЗЕЛЕНЯВАНЕ!ТА ДАСЕ НАСИТЯТ НА ПРЪЧКИ!

87

woof

преди 8 години

До 67Това откровение го сподели с пушачите, хората които пият алкохол (дори и малко), както и гледащите кино и телевизия. Ако намериш един автобус хора в БГ, които действат 100% по предназначение, можете да тръгнете на турне да обясните на всички остнали какви са извратеняци.

86

Анонимен

преди 8 години

Защото все пак съм зъл,парите на ирландците са най-вече от алкохол и наркотици.

85

Анонимен

преди 8 години

Защото все пак съм зъл,парите на ирландците са най-вече от алкохол и наркотици.

84

Анонимен

преди 8 години

Всъщност дори не ги забелязвам гейовете.Знам,че имат дефектно суперего-няма идеални хора.Слава Богу не толкова дефектно като педофилите,садистите, серийните убийци или повечето политици.*** станаха толкова много,че вече няма място за идеали.

83

Или

преди 8 години

Колко злобни и консервативни хора! Не разбирате силата и значението на този референдум. Това е победа на равенството, добротата и вярата в любовта. Ирландците казаха ДА и показаха че са горди, смели, щедри и добросърдечни. Колко от вас са живяли в Ирландия и знаят историята и културата? И само да спомена, нали за българите парите са най-важното, тук минималната заплата е 1800 евро. Вие си пишете и мразете, хората в това време пишат история!

82

Шоп

преди 8 години

Ако Хитлер беше тръгнал на запад, сега щеше да живееш в комуналка, да говориш само руски и под ноктите ти да е пълно с кал и лйна - от задължителните селскостопански бригади и дефицита на кенефпапир. За щастие Хитлер жертва Германия, но върна СССР в първи клас и спаси Европа от болшевиците.

81

Анонимен

преди 8 години

Айдеее... усещам как след прочита на тази новина поради инсулти и инфаркти ще оредеят и без това оределите редици на разни дърти хейтъри и руски ***. За мен винаги е било странно как извратеняци имащи за фетиш руско хипофизно джудже се опитват да дават насока кой къде да си го слага, сякаш някой ги пита и изобщо му дреме какво ще кажат. Хората ще си живеят както искат и няма изобщо да се съобразяват с вас.

80

Анонимен

преди 8 години

Чети история,бе шоп!Е това се случва в залеза на всяка цивилизация.Ех,ако Хитлер беше тръгнал на Запад...

79

Шоп

преди 8 години

Гей -браковете ще индуцират у незрели,комплексирани,безволеви,с нисък интелектуален коефициент мъже много по-лесно хомосексуално поведение.Това не е полезно за тях, за мен, за общността.---------И как го реши това?Аз пък казвам, че е полезно и за тях, и за мен, и за общността.Айде обори ме?

78

Анонимен

преди 8 години

4% от мъжете са родени хомосексуални.Всички останали са индуцирани от някакво обстоятелство в живота им.Гей -браковете ще индуцират у незрели,комплексирани,безволеви,с нисък интелектуален коефициент мъже много по-лесно хомосексуално поведение.Това не е полезно за тях,за мен,за общността.Примерът с Карибите,където всички деца до пуберитета се отглеждат като момичета и 40% от момчетата след това имат проблем със сексуалната си идентичност доказва,че хомосексуализъм се възпитава.

77

Анонимен

преди 8 години

Жалко за ирландците идеята може да е блестяща, но от нея се раждат само л..***. Това, обаче може да помогне за хуманитарно решаване на въпроса с пренаселването на земята. На еднополовите не давайте да отглеждат и възпитават деца, тази препоръка е за защита и в полза на децата.