17

vesko02

преди 8 години

Комунизма съсипа хората ,а не държавата.Човек минал през ситото на БКП си остава умствен инвалид ,даже без го осъзнава.Освен това българите проиграхме шанса си за нормално развитие оставяйки комунистическите структури да си развяват байрака през последните години

16

pet

преди 8 години

Няма да се плашите, бащицата ще направи и в вашия регион магистрала за да могат по бързо да пътуват румънците до гръцките курорти!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Севеозападна българия има единствено плодородна земя,Хора почти няма, следователно инвестиции - нанай. Единствено селско стопанство. Но и за това няма хора.Значи - репопулация.

14

Димитрович

преди 8 години

Нормалноя инфраструктурата в южна България е много по-добра,ама нали асфалта не се яде бе другарии

13

до 13 и 14

преди 8 години

Вие двамата сте родени след 1989 година ама знаете каква икономика е имало до 1945 година. Абе вие да не сте от седесе-хаховците?.

12

до 14

преди 8 години

Каква икономика е имало до 1945?. Орали са земята с дървено рало и волове.

11

Анонимен

преди 8 години

Виновни са комунистите които за 45 години съсипаха икономиката на България.

10

from Holland

преди 8 години

".......броят на заетите в икономиката се е повишил с 55,7 хил. души", изключително радостна новина за правителството- ще дерат 60 хил. кожи повече с данъци и и други шмекерски номера под формата на пенсионни фондове,осигурителни вноски и т.н. ! Честито !

9

сасенак

преди 8 години

колкото и африканци и араби да заселишв северозапада работа от тях не чакай.нито ще орат сеят жънат,а само ще търсят соц.помощи иконтрабанда.държавите им са този хал заради генетичният им мързел

8

ЖороПърви

преди 8 години

Данните са явна провокация от страна на НСИ...Не може при управлението на Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов да се случват лоши работи!

7

Анонимен

преди 8 години

Природата празно не търпи, цели региони са на прага на това да бъдат повторно заселени, Което е неизбежно.

6

Трактор

преди 8 години

Севрерозападна България е зле, защото са социалисти, а Станишката ги заряза и стана европеец в Брюксел.

5

Анонимен

преди 8 години

ТОВА НЕ Е ЕМИГРАЦИЯ, ТОВА Е ЕВАКУАЦИЯ

4

Анонимен

преди 8 години

xa xa xa xa xa xa ......

3

Бивш член на БСП

преди 8 години

Елемаг червен и необразован *** , не се прави на луд . Северозападналия район никога няма да се оправи , защото хората там живеят с мечтите за държавни фабрики и ТКЗС -тата . Да ама изтекла вода мелница не върти. Затова живейте си с мечтите и мизерията .

2

Анонимен

преди 8 години

До ЕлемагТи с минусчето, защо не се обосновеш.

1

Елемаг

преди 8 години

26 години се рапортува за еди колко си процента повече заети от предходната година,а то не остана никой!Я ми обяснете тази математическа формула?Щото и в София вече пищят.