20

до28

преди 9 години

До АнонименДЪРТИЯ КОЦКАР се възхищава ан наборка/нормално да не обиди фенките си/и на снимка на глория ;) направо света ще лудне по чалгЪ звИ здИте ,чалгар ,споко

19

Анонимен

преди 9 години

ГЛОРИЯЯЯ! Ето Хулио Иглесиас в интервю за българска медия е казал, че се възхищава на Лили Иванова и Глория - вие тука още се правите на интелигенция и европейци! Само Глория става от този жанр.

18

1914

преди 9 години

Чалгата си отива

17

до 11

преди 9 години

До До психолог и какъв им е бранда точно ? гръцки ,турски ,арабски,ориенталски ритми ,крадени -от извора мелодиит .Наште панерки няма с какво да впечатлят по музикалната част.Текст -простотии /защото не им се плаща на текстописци -сами си мислят простотиите/Голи ци*и и задни части -Плейбой и други марки ги бият по това .Световните звезди -с турнета ,качество на клиповете ,хореография ли ще ги бият?Милите -ако някоя световна звезда гледа планета -и види крадените им клипове ще ги съдят ..

16

до 9

преди 9 години

До Анонименв по ''малките населени ''места -чалгарките не стъпват /защото няма МНОГО млади хора ,които да посещават кръчмите, в които'' пеят'' и хората нямат пари -чалагрките ходят да ''пеят'' за пари/Кръчмите на Панера -са в София ,Варна ПЛовдив ,БУргас ,лятото по морето ..Т.Н. им ''турне на панерките също е по областните /''големите'' градове/ ...

15

SSW

преди 9 години

Всички сте невежо *** ***! Става въпрос за Български фолклор *** такива! Според Вас е по-добре да слушат Дриско, 250 кила и др. простаци как са барат ли бре ....

14

Анонимен

преди 9 години

Стара загора е най-чалгарския град в България. Нормално е.

13

Анонимен

преди 9 години

Чалгата е противна на всеки човек с малко чуство за ритъм и естетика.Истината обаче е, че от 20 години тези момичета извършват пълни услугина мутрите като се започне от пеенето и се завърши с платени секс услуги.А мутрите са най-богатите хора в България - просто от наркотраафика правятлуди пари, които после препират към накакъв що годе легален бизнес.

12

Анонимен

преди 9 години

Вижте жалките и *** опити на.............. да се помага на чалгата.

11

Анонимен

преди 9 години

Супер е, че няма да са в моят град.

10

До психолог

преди 9 години

Мисля, че няма да изчезнат а ще се ребрандират след време. От музика се печели и малко шефове биха се отказали.

9

bebok

преди 9 години

Sichki obichame chalga!Da viree Azis!! Xop, xop,xop!

8

Анонимен

преди 9 години

Забелязвам, че в по-малките населени места повечето хора от тези места слушат чалга. В по-големите хората слушат различни стилове музика.

7

тТт

преди 9 години

Махнете ги тези б*клуци и сп3рм*qdки от Стара Загора!!! Чалга и кич в Летния театър?! СРАМОТА!!! Радостно е поне, че залязохте, щом сте решили да наемете Летен театър с 2500 места само!!!

6

психолог

преди 9 години

Просто изчезват от България и край. Никакъв град или село не ги иска , просто да се махат , защото тази простотия възпитава още по голяма простотия.

5

Анонимен

преди 9 години

Пайнер трябва да разбере, че, като един лейбъл тъпче на едно място и не се развива ще залезе.

4

е-Бах

преди 9 години

Объркали сте "кервана" с "катуна"

3

Гадорян

преди 9 години

Аха ясно, катуна се мести ;)))

2

Анонимен

преди 9 години

чалгата е музиката на мутрите ,мутрите които ограбваха България ,които плащаха смешно ниски заплати на работещите ,и заради които има смешно ниски пенсии в Бггетото.Не е просто ''музика ' 'с ориенталски примеси /както се опитват да го обяснят Слави Тъпанаров и Панерките/Музика и култура на простотията ,дребното тарикатство.Като изкуство -чалгарките не могат да пеят наживо /90 % от тях/танцуването -е още п озле ,крадат песни от други страни,крадат клипове .пълна липса на идеи,но -дайте им пари

1

s

преди 9 години

Горките чалгаджии. Ама направо да ги оплачеш. Радвайте се, че състоянието на България е в унисон с чалгата а именно - деградация, липса на култура и прогресивно затъпяващ народ. Във всяка бяла страна, чалгата щеше да е забранена със закон. Изхвърлянето на мазни чалгари от Античния театър в Пловдив е една малка победа за здравия разум!