7

Стил ретро боклук

преди 8 години

Да имаш толкова много пари, а толкова ужасен вкус. Винаги съм се чудила защо богатите се чувстват длъжни да си напълнят къщата с мебели с криви кози крачета, това не им е било достатъчно на Клуневци, ами за да довършат съвършеният кич- тук картина на Мерлин Монро, там пано на тигър над камината, полюлеи или като в църква или като в дискотека.

6

Анонимен

преди 8 години

И какво ще правят двете кукувици в тази огромна къща???Да гледат 5 деца - добре, а само двамката ще ги видим колко ще издържат в този мавзолей!!!

5

Стършел

преди 8 години

Хубава сграда, но вътре обзавеждането е драма.

4

Анонимен

преди 8 години

До 4:Той е истински професионалист и може би ако бъде избран ще бъденай-много независим. Но да не забравяме, че нияо не зависи от него - ако покаже някакви признацина независимост ще се появи някой "луд" да го застреля, не е за сефте.Ако питаш мен, разлика никаква, аз лично се смея на самия себе си когато бях огрмно разочарован от "победата" на Буш срещу Кери.Оказа се, че разлика нямаше да има никаква - ако питаш мен, същитекафяви крайни продукти.

3

до 3

преди 8 години

Идеята за цветнокож не се е изчерпала, Бен Карсън къде го забрави?

2

Анонимен

преди 8 години

Toя говорят, че го готвят за президент. То иначе идеята за цветнокож се изчерпа,от другата страна стои Буш най-младши,баба Клинтън още не се е наиграла и иска да се доказва въпреки мозъчния тумор, то сега идва ред на някоя друга кукла на конци.За разлика от алцхаймера Рейгън и бат Арни, Клунито е по-кадърен актьор и ще чете изразително речите, които му подготвят

1

Анонимен

преди 8 години

Само да не се разведат до тогава :-)