14

===

преди 8 години

Когато мъже ти обещаят вечна любов и реално се сгърчват при първата пречка и се скрият в миши дупки:е извинявай, но няма как да вярвам, че има вечна любов. На какво основание? Фантазиращи хорица, които използват думите само, за да се докопат до едното е?ане, което да продължи колкото може по-дълго.Не, мерси. Обяснявай сега колко гаден ми бил характера и че съм злобна и не съм знаела кво е любов. Знам! Учих се от най-чистите, най-добрите! Същите сега са щастливо оженени с ВЕЧНИТЕ си любови!ДА БЕ!

13

===

преди 8 години

А па такива обещания за "вечна любов" и "штъ обичам вечно" знаеш ли как ги обичам? Никак. Просто празни думи. Пак от опит ти го казвам. Ако вечната любов и обичането вечно е да живееш живота си с някоя, която ти обичаш за пред хората и за пред олтара и в същото време да ме обичаш вечно в акъла, тоест в тъпите си фантазии и това да не е изразено с нещо реално, щот си ..някакакъв..да не определям, мда сигурно има вечна любов. Вечните илюзии са страшна сила. Който може да ги носи. Аз не им вярвам.

12

===

преди 8 години

14, eдва ли съм написала точно, че е "принцът от приказките". Написала съм може би само "принцът" и го написах, защото това е моя опит, от този живот, помня го, усетила съм го, мога да го потвърдя. Друг е въпросът, че в понятие като "принцът" влагам неща, които са нестандартни и те, вярвай ми, не са свързани с никакви приказки. *** пример ти давам, елементарен: щом ме е смятал за принцеса, за мен той е принц. Щом ти ме смяташ за гад, значи си гадняр. Ето такива простички аналогии.

11

===

преди 8 години

13, ти представяш ли си да съм умна гад? Голяма трагедия би било, цъцъцъ! Доброто е, че няма как да се променя до по-умна гадост от тази, до която съм стигнала. Тежко е!Като злобен и незлобен ***, като доживея да съм 30 години с някого, ела ме питай дали нещата са същите, а това, в което ти вярваш са си твои някакви фантасмагории. Това, което пиша не е егоцентрично, а основано на опит. Няма как да ти напиша, че има вечна любов, защото такова чудо няма как да го опишеш и обещаеш в 1 живот.

10

до 12 ===

преди 8 години

мислене и представите ти. Щом на теб не ти се е случвало, значи на никого не му се е случвало и няма да му се случи. Доста егоцентрично.А в тая връзка, точно ти преди време се беше запенила, че принцът от приказките съществува. Само да не ми излезеш отново с номера, че коментарът не бил писан от теб.

9

до 12 ===

преди 8 години

Ние вече знаем, че си гад (при това не особено умна), няма нужда да ни казваш. Хубавото е, че и ти го осъзнаваш. Лошото е, че не помага, няма да се промениш.Колкото до "вечната любов", отново се хващаш за думата. Върни се към първото изречение на тоя постинг, текста в скобите. Познавам двойки, които са повече от 30 г. заедно и нещата за тях са същите, както в първите дни на връзката им. Намерили са се, честито. Но като злобен ***, ти веднага ще го отречеш, просто не се вмества в начина ти на

8

Анонимен

преди 8 години

до ястреб ДПС не подписаха ли съгласие да спрат троловете си ?

7

до 8 ===

преди 8 години

Дала рецепта за щастие. Е, явно това е твоят начин - да сменяш гаджетата колкото се може по-често. Само не знам защо смяташ, че и другите са като теб. Ново гадже не значи, че ги сменя често. А има и връзки, в които любовта трае вечно, понякога се получава. Просто зависи какви хора са се намерили. Но на теб явно не ти се е случвало.

6

до 6 ===

преди 8 години

Има ли дни, в които да не си в кретенско настроение? Човекът има ново гадже, не казва, че ги сменя през седмица. Както винаги просто търсиш повод да се джавкаш.

5

Анонимен

преди 8 години

Направете пътчето към задното й килерче като германски аутобан, не жалете лубрикантите, играйте и с пъпката на удоволствието й, и ще бъдете незабравим за нея...

4

до 4

преди 8 години

До Анонименразберете се с номер 3 -ся за него секс с ново гадже е лошо ,нали/моралистите и ку*варите не мой се разберете нещо кой е по по най/

3

Анонимен

преди 8 години

Аха да кажа, че имам ново гадже, ама ще се появи оная === и ще почне да ми обяснява колко съм зле и как си мисля, че съм щастлив, пък не съм и не трябва да бъда. Така че ще се въздържа.

2

Ястреб Велики

преди 8 години

Че това е ежедневието на всяка българка - секс с нов партньор!

1

Анонимен

преди 8 години

В Г3, това за жените е най-славното еване.