15

до №5 ссссИдни

преди 8 години

е,аз пък съм живял само в Европа и си мислех, че F-150 е ферари, а пък в щатите имали такъв камион! кво да ги правиш , ред-нек`с като тебе!

14

Анонимен

преди 8 години

Като цяло новият Superb оставя впечатление за по-скъп автомобил, от по-висок клас. Колкото до цените, към момента те не са известни. Или аз съм *** или автора на статията е ***????Как така ще оставя усещане за по скъп автомобил а цените са неизвестни?????

13

Анонимен

преди 8 години

тоя HOLDEN е една емблема само1:1 с опелопел корса=холден барина

12

Анонимен

преди 8 години

Skoda e силен конкурент на VW, няма и да ги пуснат извън Европа, освен в Китай, където ги има от доста време. Всъщност така се появява първият възроден Суперб. В Китай има Пасат дълга база, които е за тамошните гъзета. На негова база чехите сглобяват Суперба. За който не го е пробвал: той е по-широк от BMW 7ца отзад, но по чисто маркетингови причини не се налага в Европа. Даже имаше слухове, че ще спират линията за да не яде от пазара на Пасат. Новият модел е супер, браво.

11

екс

преди 8 години

И последно: аз самият притежавам Суперб 2 (2008), 1.8 TSI, 160 PS, DSG (7). Всички екстри за модела, включая отопляеми седалки, парк-асистент(колата паркира сама френския гараж) и т.н... и е абсолютна ракета. И за да не мислиш, че съм голословен - преди това имах А4 (2006), 1.9 TDI 150 PS, стандартен модел. Ами Суперба го бие по ВСИЧКИ показатели, а освен че е по-висок клас(А4 отговаря на Октавия), е и по-евтина!

10

екс

преди 8 години

Пето: Суперб е преправен Ауди А6, поколение -1 (удължена Пасат-База, което е А6), и използва всички техники на Ауди/Фолксваген. Шесто: маркетинговата им стратегия е в бюджетния сегмент! Копуваш Ауди А6, но на половин цена.Седмо: Суперб 2(2008) печели приза за "Räumlichkeit"(пространство) като смачква всички, дори Мерцедес, а това си е постижение лично на чешките дизайнери.

9

екс

преди 8 години

До Сидни-Аустралия, от Берлин-Германия,първо, ич не ни интересува кво и как караш ти. Да не си мерило нещо?! Второ от БГ-то са избягали над милион българи на запад, за нещо повече ли се мислиш, шушумиго неандерталска?!Трето, Шкода е дериват на Фолксваген и Ауди. Фолксваген и Ауди има в Австралия, нали шушумиго? Четвърто, фирмата Шкода е на 150 години, и по времето на Австроунгария (от която е била част), е печелела сума ти спортни състезания.

8

от Сидни Ав$$тралия

преди 8 години

до 11не позна не карам Хонда хаха опитай пак. А да, имам ремарке за малка яхта, това позна поне хахаха

7

Анонимен

преди 8 години

До $мешкоаз лично си карам японска машина на 4 години и я продавам защото ми е време за нова ламя. Какви зарове те гонят. Каде са тия Чешки талиги ела ми ги покажи. Замо в Западна Европа съм виждал някой да се излъже, но на другите континенти ела да ми покажи хаха кой ще те пусне тебе тук да ми живееш тука, не си за тука верно, шкоди моди още са ти в главатпоздрави от Сидни Ав$тралия

6

от Сидни Ав$$тралия

преди 8 години

До $мешкоаз лично си карам японска машина на 4 години и я продавам защото ми е време за нова ламя. Какви зарове те гонят. Каде са тия Чешки талиги ела ми ги покажи. Замо в Западна Европа съм виждал някой да се излъже, но на другите континенти ела да ми покажи хаха кой ще те пусне тебе тук да ми живееш тука, не си за тука верно, шкоди моди още са ти в глават

5

$мешко

преди 8 години

Друго си е да караш 20 годишна щатска талига с плюшен зар на задния джам в Аустрелия. А Шкодето е 100% германски автомобил макар и сглобен от чешки безделници.

4

от Сидни Ав$$тралия

преди 8 години

Ами щото са едва 2% по офицялни дани, а по неофицялни дани са поели пътя на индианците в Америка, затрили са се почти. Ти май нещо бъркаш Африка с Ав$тралия май и основно образование надушвам че нямаш, или нещо връзката с главния мозък? сигурно си ром затова леко бъркаш гоеграфиятаА я кажи ние тук с нашите 2% аборигени а то около тебе скоро 50% са само етник- елитно общество какво да си мислим за тебе пхааа хахахах аааааааа ахахахахаха ааааааааааааОпита се да блеснеш ама стана за смях нещо а?

3

от Сидни Ав$$тралия

преди 8 години

не знам при вас как е но аз съм живял в Западна Европа и тук в Ав$тралия и не съм видял бял човек да се си купи Шкода. Всъщност тук в Ав$тралия можеш да си купиш Шкода ако поискаш но няма да видите някой да купува.А в УСА пък дори не подозират за съществуването на подобна маркаЩо ли?

2

Анонимен

преди 8 години

Хаха, ръбата е щото облите форми струват пари. Така или иначе будалите ще я купуват.

1

Анонимен

преди 8 години

От Чехлия си струват само чехкините.И две-три марки бира.***.