37

tsotsomanski53

преди 9 години

За черногледия всичко е грозно. Щастлив съм, като виждам как България разцъвтява пред очите ми! :)

36

до 35

преди 9 години

Да, така е, но тези имаха и президент с два мандата, та мисля че отговорността е малко по- голяма.

35

до42

преди 9 години

Ами гледай телевизията и пиши по по форумите.Аз пътувам през ден и вярвам на очите си.Да магистрали се строят в Южна България,но опитай се да стигнеш до Дунав мост 2 например.

34

tsotsomanski53

преди 9 години

До 41Имам непосредствени впечатления от Кюстендил, София, Сливен и Бургас. Мисля, че средствата за инфраструктура се разпределят справедливо. Тези 4 града са променени до неузнаваемост към добро. За Републиканската пътна мрежа гледаме често по телевизията.Само злонамерен човек може да отрича направеното.

33

до40 tsotsomanski

преди 9 години

Ти пътуваш ли в България?Аз живея в северозападналата част на страната и освен руини от бившите заводи,пропаднали пътища,друго не виждам.Даже и хора няма вече.

32

tsotsomanski53

преди 9 години

До синева 33Само слепият не може да види, как България се разхубавява. Болката е за тези, на които им докривява от това.

31

NACO

преди 9 години

Г-н Миков,чудим Ви се,та Вие сте зрял човек,защо продължавате да МАНИПУЛИРАТЕ и РАЗДЕЛЯТЕ хората?! Та и най-неукия БЪЛГАРИН вече разбра,че в България няма различни парти,има само една и ТЯ е-НАШАТА! Всичко което може ше да се открадне през тези 30-тина години се ОТКРАДНА,а Вие се само "сменяхте" от "управляващи" в "опозиция" и обратно! А,ДАЛАВЕРАТА все си ВЪРВЕШЕ! Не е така ли? А,защо вече 30 години не можем да се ОПРАВИМ! А,защо БСП,продължава да се РОИ и да сменя имената си?! СТИГА! ЗАСРАМЕТЕ

30

ами как

преди 9 години

Май никой не ви иска ЧЕРВЕНА БУРЖУАЗИЯ или друго май се правите на интересни ние сме ама няма кой Стига глупости бтк МЪЛЧИТЕ ЗА ВСИЧКО щото сте ОЦАПАНИ да мине МЕТЪР ляв човек ТИХО ДА МИНЕ БУРЯТА ставате за вас не за хората 02 процента на ИЗБОРИ НА КРАЯ ПЪЛНО РУХВАНЕ

29

ognyanz

преди 9 години

До 33 "синева" : За разрушаването на всичко имат "заслуги" всички политически партии от прехода, но БСП съвсем не е тази, която има най-голям принос за това. Правителството на Филип Димитров на практика ликвидира селското стопанство, а това на Иван Костов - промишлеността. Но това е дълга тема.

28

Анонимен

преди 9 години

Че то на всеки здраво мислящ му е ясно че в БГ няма опозиция и управляващи всички са от едно котило дебата за този кредит беше само прах в очите и ако им потрябват и още 16 милярда ще си вземат

27

синева

преди 9 години

БСП- то заедно с бивши и настоящи лидери ми е паднало в очите. Най- напред заради това че допусна унищожението на мемориала на Бузлуджа, а и с всичко останало. И да знаете че не съм нито платен, нито неплатен ***. България е в развалини и руини и става все по- грозна. Това ме боли. Няколкото мола на няколко вериги няма да я разкрасят - така да знаете.

26

Анили

преди 9 години

До като се конфронтираме на БСП, ГЕРБ, СДС, РБ,ББЦ никога няма да се оправим. На мнение съм, че във всички политически партии има хора способни, кадърни. За да се оправи държавата трябва всички да гледат в една посока, трябва да се игнорира плявата и лошото и да се върви напред. Поздравления за Миков. Жалко, че за пореден път останалите предадоха България

25

до25

преди 9 години

Това,което цитираш е официалната версия,истната е съвсем друга,АБВ и АТАКА също са в играта.

24

ognyanz

преди 9 години

Когато приключи мандата на това правителство (и дано е по-скоро), едва тогава ще научим дали са изхарчени 4-те милиарда над това, което има да се връща по стари дългове. Моята прогноза е, че ще ги изхарчат до последния лев, а от АБВ ще си траят до следващите избори.

23

Евроатлантик

преди 9 години

Дрогари, не е виновна демокрацията, ами народа е ***, там е проблема. Комунисите за 45 години съсипаха икономиката и вече 25 години САЩ и Брюксел наливат милиарди и България възтанови икомомиката си от пораженията на комунистите и сега България е модерна индустриална евроатлантическа страна с модерна индустрия. Но народа е мързелив и ***, и не иска да работи, затова нещата не вървят, затова!

22

факт

преди 9 години

Бедни сте, защото сте прости! С *** народ просперираща държава не става!

21

до некой си

преди 9 години

С 16 млрд. лева всякакви депутати може да се купят--Досега не е взета нито стотинка от заема - това е само опция, знам, че не знаеш, какво означава тази дума, нали си БКП-еец или ДПС-еец или просто доносник на ДС! С този заем правителството трябва да покрие заемите на предни правителства, за които народът е гласувал! Т.е. народът е гласувал за този огромен и излишен заем. Схвана ли сега? Не си?! Нищо ново!

20

wenzin

преди 9 години

БСП,АТАКА И ВЕЛИзар,са трупове. Да живее БЪЛГАРИЯ

19

До марин

преди 9 години

Шт 1лв с16лв егати рефинанса

18

Анонимен

преди 9 години

Изкупуват млякото на0.25ст ще създам работни места ама в друга държава вригам си чукалата че съм *** човек *** съм ама да ме правят на маимуна много ми доиде