13

Къцко

преди 8 години

Айде още малко и Сирия отива при демокрацията - нали затова тука квичаха разни западни мекерета, когато започна войната срещу Башар. Радваха се, че ще отиде при Кадафи и Саддам. Е, и Сирия ще цъфне като Либия и Ирак, за радост на цивилизована и демократечна Европа!Честито, евроатлантици! Ще дойде и до тук, не бойте се!!!

12

чичо доктор

преди 8 години

До ХихоНещо си объркал името си байно! ХАХО по ти приляга!

11

ranger

преди 8 години

До Маги СтралскаТака е, сила са! Ама там в сирийската пустиня. Защото правителствените войски на са се оттеглили, а са се присъединили! Сирийци са се присъединили към други сирийци, в сирийската пустиня, на страната Сирия! Въобще сирийска работа. Та за каква армия ставаше въпрос!?!?!?

10

Маги Стралска

преди 8 години

Страшна сила са тия от ИДИЛ! Спор няма по въпроса. Не знам има ли армия която е в състояние да им се опълчи.

9

212

преди 8 години

До До 8Не става само с клипове , четене иска , четенеее.....

8

Ванга каза

преди 8 години

Сирия ще падне. Но победителите няма да са тия, за които се мислят. Европа ще пострада.

7

Анонимен

преди 8 години

В Сирия трябва да се разположат руски войски и техника.

6

Хихо

преди 8 години

в туция не влизат - няма петрол :) Американските марионертки отново опустошиха поредната държава. Да живее на майка ви демокрацията. В България дори няма нужда да се бомбандира, те хората по време на война не са измирали и изчезвали с такава сила. Още 15 години демокрация и законите ще ви ги кове бай Манагау и Турция, щото ще са мнозинство. Само пълен загубеняк може да не го види и да викне ДЕМОКРАЦИЯ

5

морски

преди 8 години

Контролираната от САЩ ислямска държава започва да завзема Сирия,това което фашагите американци не можаха да направят защото никой не подкрепяше завоевателните им цели.В Сирия ИД ще ядат яко бой,само че от руснаците.

4

до 1

преди 8 години

Друг интересен въпрос е защо ИД не нападат съюзниците на САЩ- Катар, Кувейт, С. Арабия, които са точно в региона на действие на ИД...Защо нападат само държави, които са от пряк военен интерес за САЩ?

3

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера какъв е проблема да се унищожи ИД за нула време от войските на НАТО?За какво се плащат милиарди за военно оборудване и заплати?! Както е тръгнало ислямистите ще превземат света малко по малко.....На агресията трябва да се отвърне с агресия,не само да се търсят финансови дивиденти от конфликта! Всяка страна в конфликта има своята истина,но когато убиваш за удоволствие трябва да бъдеш премахнат от лицето на земята!

2

Анонимен

преди 8 години

И у Русия същото.

1

Анонимен

преди 8 години

Защо ИД напада само тези държави, които имат петрол и газ????? Или може би ФАЩ трябва да отговори???