407

Анонимен

преди 9 години

Даниел Митов: Георги Бенковски е крайно безотговорен. Христо Ботев и Цар Освободител са крайно безотговорни.

406

Анонимен

преди 9 години

V TAYA STRANA BALGARIA NYAMA LI BALGAROFILI? - MAY SA SAMO BALGAROFOBI. BALGARIA - NYAMA TAKAVA DARJAVA. S TEZI POLITICI DUPEDAVCI ME E SRAM CHE SAM BALGARIN. TRYABVA DA SE ZABRANI NA HOMOSEKSUALISTI DA ZAEMAT DARJAVNA SLUJBA I TO SAS ZAKON.

405

BG

преди 9 години

Руски, излезе с българските сайтове! Коментар на лъжата си в Русия!

404

Tanya Burgas

преди 9 години

Лавров в София за последен път се срещна яйца и песен за Путин - Путин ... ле ле ле ле ...

403

Българин

преди 9 години

Ха Лавров е по-българин от този *** и пионка Митов. Човече страх те е от сянкатата ти. Какво може да каже жалко министърче на малка безпомощна колония. Срам ме е от теб Митов. Ти не си мой министър и си джудже.

402

шуов

преди 9 години

До Tanya Burgas - ей русофобче предателско внимавай кого хулиш платено писанче - всички русофоби са предатели и не са българи. Всички вас ви чака ада.

401

Tanya Burgas

преди 9 години

С руските фашисти като цяло не могат да водят диалог. Лавров и Путин като лъжец и убиец.

400

Шоп

преди 9 години

Ако Македония и Сърбия искат да трупат дивиденти на гърба нас България, нормално е ние да си защитаваме интересите. Тръбата трябва да бъде Южен поток, но с ревизирана цена и съобразена с Европравилата.

399

Венелин

преди 9 години

Ами то ЦРУ преди колко години още беше съставило такъв план, за да удари сърбите, но докато албанците са си албанци и си искат велика Албания, *** "македонци" дори не си признават, че са от български произход. Затова никой разумен българин не би си и помислил да ги присъедини.В изказването си Лавров коментира, че вече се водят разговори за задълбочаване на федерализацията на Македония, което ще доведе до разделяне. И на практика ще стане така. Македония и Украйна са изкуствени държави.

398

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 567Ти нормален ли си изобщо?

397

Анонимен

преди 9 години

Личи си, че като малък са го обличали в роклички и си е играл с куклички.

396

защо е прав Лавров

преди 9 години

Защо е прав Лавров в изказването си?Защото Македония не подкрепя санкциите срещу Русия.Следователно както Сърбия бе приятел с Русия и бе спретнато това в Косово като България даде коридор да се бомбардира суверенна Сърбия и част от територията и-Косово бе дадено за държава на терористите от Косовската армия за"освобождение"така е възможен и сегашен вариант срещу Македония.

395

x

преди 9 години

Лавров е топ дипломат,човек който знае какво става зад кулисите ....освен,че и безкрайно интелигентен,но в истинския смисъл на думата.Въпреки,че е назначен от Путин-една от последните колосални политически фигури в световната история,някои казват,че не е част от вътрешния му кръг.Но това едва ли е разбираемо за закостенели мозъци разделящи света на комунисти и капиталисти...

394

Анонимен

преди 9 години

Лавров е дърта комунистическа фашага и нищо повече. Или кратко казано руска ***.

393

Анонимен

преди 9 години

Лавров е един дрът ***. В Хага вече са му приготвили килията.

392

Некъф Човечец

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ е независима държава - от нея нищо не зависи! Ако Митов не го е разбрал, Лавров го знае и си приказва каквито лъжи си иска! И нищо не можем и няма да му направим!

391

Анонимен

преди 9 години

Митов, недей ядосвай тов Лавров, сега той има нови огромни дертове. Трябва да реши сложната задача, хем да върне обратно ЛНР и ДНР на Украйна, хем това да изглежда като нова голяма победа на Русия. Лошото е че той предложи на Кери и Меркел да върне ДНР и ЛНР, но те пък поискаха да върне и Крим и тогава задачата на Лавров стана многократно по трудна. Как да върне и Крим обратно на Украйна и руската вата да остане с впечатлението че Крим все още е руски? Русофили помогите на тов. Лавров.

390

seira

преди 9 години

Г-Н МИТОВ,ОПИТИТЕ ЗА ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ И ЕВЕНТУАЛНОТО "РАЗЦЕПВАНЕ" НА БЮРМ СА ДЕЛО НА САЩ И НЕГОВИТЕ МАРИОНЕТКИ ОТ КОСОВО.А ТВЪРДЕНИЯТА ВИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е "ГАРАНТ" ЗА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БЮРМ СА ЧИСТА ПРОБА "ПОЛИТИЧЕСКА ПОРНОГРАФИЯ"!!!

389

Анонимен

преди 9 години

Абе Митов, чадо недорасло, прахта от обувките мо'еш само да му дишаш на Лавров!

388

Георги Бяндов

преди 9 години

Някога БЪЛГАРСКИТЕ държавници мечтаеха някой да им предложи Македония...сега НЕБЪЛГАРСКИЯТ "министър" Митов не иска. Що не си ходи в Израел?!