10

Вуте

преди 9 години

Ние от горната махала на наше село също призоваваме бойците да се запрат.Само не зная защо ги наричат "бойци".

9

Анонимен

преди 9 години

Но Бокова, идете в Ислямска държава, лично да споделите вашите тревоги!Иначе вашият призив може да остане нечут!

8

рр

преди 9 години

До АнонименГЛУПОСТИ си написал Анонимни драскачо, никой не може да пробута шеф на международна организация, тя просто е имала нужните качества, и те нямат връзка с баща и дядо и и който си помислиш още!

7

Анонимен

преди 9 години

Бокова е дъщеря нас комунист-убиец на хора, убивал отзасада "врагове на народа".По времето на Станишев я пробутаха за шеф на Юнеско все със същата цел - да саботираинституциите отвътре в угода на Москва.

6

Оооо

преди 9 години

другарката Бокова май е забравила от какъв сой е. Все шумкари, все активни борци с/у фашизъма. Па и народни пенсии получавахте 45 години. Ооо как сте се уяли. Я бегом у строя, я пушка на рамо и там у песъка! Тия от ИДИЛ са си чисти фашисти. Я всички борци с/у фашизма да разкършат снага с пушка на рамо и сабя на кръста и да си припомнят "славните" времена. Арее у лево м...мка ви! Оня Боков, брат й, приемаше вината само с мезетата!?

5

Шукриту

преди 9 години

Ей ИДИЛ оставете Палмира на мира. Ааааа се караме.

4

просветителя на боко

преди 9 години

До 1: преди да коментирате, информирайте се малко,за да не ви набеждават останалите,че сте ***.поне малко уважавайте останалите - под тяхното ниво сте ! брата на ирина бокова е филип боков-те са комунистическа издънка,а техният наследник е най-големият крадец на коли в българия-може вече да е излязъл от затвора. бокова е посланик на българия в ООН-Ню Йорк.в момента българия председателствува ООН на ротационен принцип

3

Анонимен

преди 9 години

Koito noj vadi sam pada v nego

2

Свето Евангелие:

преди 9 години

"Който нож вади,от нож умира".

1

kon

преди 9 години

хиляди хора измират тази се разтревожила за някви антики