5

Анонимен

преди 8 години

Абе, откровено казано, на никой не му пука дали една жена отглежда сама детето си, защото това е все по-често явление, почти всяка втора жена е така. Оттам - нататък проблемите са си нейни - да, материалното осигуряване е голяма мъка за сама жена, особено в БГ (ако нема татко или някой друг да й помага, с нея е свършено), и емоционално са много изтощени и озлобени в повечето случаи - към мъжете генерално (което им отнема възможността за нова здрава връзка).

4

Анонимен

преди 8 години

Написах сИмеен, сЕмеен имах предвид.

3

Анонимен

преди 8 години

Само ще кажа, че масово двойки които не са имали брак в Бг, като зоминот за Германия се женят веднага. Системата го налага, защото като не си симеен плащаш по-високи данъци.

2

Мистър Х

преди 8 години

До Една самотна майкаа ти защо изобщо си си занимавала с такъв човек сега дето ще расте без баща :(

1

Една самотна майка

преди 8 години

Много от тези самотни майки щяха да са още по-влошено здраве, ако бяха останали с мъжете си. Аз съм една от тях. Бащата на детето ми има лощо пиянство. Една ракия да пийне, не ви пожелавам да сте край него. Не мислех, че някой и друг шамар са голям проблем, докато за малко не уби бебето ни. Отидох с бебето уж до съседката, но вместо това по пантофи с бебка в едно такси и при нашите. Добре, че баща ми и брат ми си бяха в къщи, иначе можеше и да не оживеем.