8

Анонимен

преди 9 години

Даам, а знаем моралът на днешните политици в каква посока е....

7

Военнослужащ

преди 9 години

Другари от БКП-БСП-КГБ-Русия , свърши се вашето крадене. Хайде някой червен *** да ми каже какво разузнаха нашите военни. Нищо но от сърце. Милиони левове откраднаха уж за вербуване на чужди граждани , а те си слагат парите в джобовете. Вие да не смятате , че честните и патриотични офицери ядат доматите с колците а . Всичко за всеки се знае. Сега идва видов ден .

6

Анонимен

преди 9 години

ЧЕТОХ В ТРУД коментар на някакъв - ееххх до сега имаше разузнаване от сега нататък ....мале мале мале в тая смотана страна имало видиш ли ти .........раз....всичко осрано само те не ......

5

Военнослужащ

преди 9 години

Мали..и..и..и червения *** е пред инсулт от злоба. Това е положението Минке . Всички слуги на БКП-БСП-ДС-КГБ- Русия си заминават . Най после ще имаме нормална армия с патриоти военни, а не мекерета на Русия .

4

Анонимен

преди 9 години

Ненчев ,кукоревски рогач и некадърник,, за какво ще я ползваш военната информация бе писур ?! Нали казваш, че най-добрия отговор на заплахата от война е при разговори с хората да се говори истината ! с плямпане не става, иска се акъл и оръжие ! За акъл не може да ти се помогне, за оръжие трябват пари ! И там работата е като с акъла ти! Айде къш на село !Да пасеш овцете !

3

бг

преди 9 години

Стига подвеждащи журналистически въпроси,които очевидно обслужват някоя проруска партия! Не е ли по-важен моралът ,който май е на изчезване в нашето политическо общество и не самоа за английския има преводачи,а и език се учи.Нека да има морални и честни хора в политиката,за да върви страната ни напред

2

Анонимен

преди 9 години

Под изключително висок морал да се разбира готов на всичко за господарите отвъд океана.

1

Анонимен

преди 9 години

Хвани единият, удари другият.Нито армия имаме , нито разузнаване - ***, агенти на влияние на чужди банкери и гангстери.