23

Еничари

преди 9 години

Много права дадохте на "Социалните". Влизат в къщите с обувките при деца на 20 дена, внасят зарази, държат се нагло и си търсят причини да вземат детето... Така през турско робство не правеха с децата?!.. Някакви нови еничари ли сте пуснали?!...Трябва сега да създадем Сдружение на "Да си защитим децата от "Социалните" изедници!!!...

22

До 24

преди 9 години

Еми прибери ги у вас да им гледаш на ромелята котилата като си толкова състрадателен! На мен за тях не ми е жал и колкото повече намаляват ми става едно хубаво и не ме интересува дали са деца или не! Даже колкото по-малки изчезват, толкова по-добре поне сме ги хранили по-малко!

21

baidu

преди 9 години

Докато не се осъди някой на смърт с камъни на площата няма да се оправим.

20

До 21

преди 9 години

Ама ти си един много, много наивен човек!За дете с увреждания се дават "едни пари", а родителката му може да получава заплата само за да си стои вкъщи и да се грижи за него. Друг е въпросът колко съвестно ще се грижи и дали ще успее да възпита пълноценно поне още едно, но здраво дете в маломерно жилище, в което вегетира и уродливо дете (каквито са 90% от жилищата в Бг, с изключение на тези в запустяващите села).Съчувствам, че е умряло бебе, но има нещо, което се нарича "естествен подбор".

19

Анонимен

преди 9 години

Какви българчета 99,99% са поредните ромеля! Голяма работа, че са с 300 по-малко. За този период сигурно от тяхната боя да се родили по десет пъти отгоре! Какво се впрягаме!?

18

Анонимен

преди 9 години

Никой не живее вечно !

17

Гост

преди 9 години

До избухналСкандалната истина, е че надзорни органи няма. Има две три институции, на които със закон трябва да им е забранено да се докосват до деца и извършват абсолютни безчинства. Това са Агенция социално подпомагане и Държавна Агенция Закрила на детето.Добре пазената тайна на една престъпна държава, за престъпленията и спрямо деца.

16

Валентин

преди 9 години

До mamamijaДокато четях бозата и аз търсех отговор на тези въпроси. Даже се замислих тая майка на увреденото, че първо го дава в приют, а после и светва, че никой не я информирал достатъчно и сега щяла да си търси правата. Пълен буламач - статията или нечия кратуна. А за умрелите деца така и не се разбира как така умират?

15

mamamija

преди 9 години

*** "журналистическа" боза. Защо са омотани децата от жилища семеен тип и клиничен случай на силно увреденото бебе. Някакви обобщения за условия и персонал, без нищо конкретно. За какво ни навирате в очите как едно бебе, родено с такова увреждане, че оживяването му би било медицински абсурд е еталон за неадекватни грижи. Тъпата му майка и още по-тъпият (и лаком) адвокат са решили да изкарат "едни пари" и занимават толкова много хора да дават обяснения и да си късат нервите с малоумщини.

14

ссс

преди 9 години

А знаете ли колко деца са спасени като са настанени в ЦНСТ? А??? Като и хал хабер си нямате от социални услуги не ги коментирайте

13

Анонимен

преди 9 години

Това е така защото правителството е адски слабо и води политиката на хаоса,от днес за утре,няма никаква програма и стратегия за 10 години напред,съдебната система е туморно образование ,без адекватна съдебна система няма правителство което да се справи със каквито и да е проблеми.За жалост по върховете на държавата са сложени бандити които имат изгода от корумпирана съдебна система

12

избухнал

преди 9 години

Къде са надзорните държавни органи?Вземат заплати, но работа не вършат.Затова всеки селски директор и чистачка си правят каквото си искат.

11

алекс

преди 9 години

N2 зад решетките.***

10

Веселин Узунов

преди 9 години

И четерите на снимката са яки. От кой дом е снимката?

9

анонимен

преди 9 години

ИЗБИВАТ БЬЛГАРЧЕТАТА---ВИЖДА СЕ КОИ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ----ОСТАВКА

8

Анонимен

преди 9 години

Богатите имат нужда от млади органи.

7

анонимен

преди 9 години

хората които работят в такива домове са отишли там да крадат парихрана консумативи един път господ е наказал децата втори път персоналътги довършва добре че накрая ги е прибрал да не се мъчат повече господ да се погрижи и за персонала

6

Анонимен

преди 9 години

"коментар" 2 ЯСНО показва какво е днес."бг"

5

Веско

преди 9 години

Глупава и изсмукана статия, както много други по темата. Има деца които могат да станат хора при определени условия и други за които трябват грижи цял живот. И държавата не трябва да води само статистика ами да бъде по-активна!

4

гaйдлaйнс

преди 9 години

Трaнсплaнтология му се викa!Кaк инaче бaй Рокефелер нa 99 ще му се присaди 6то по ред сърце?