43

ЖороПърви

преди 8 години

Ако имаше руски редовни войски в Украйна....Киев да беше паднал много отдавна

42

Анонимен

преди 8 години

И на страната на Ислямска държава се бият да кажем французи. Но според френската държава, това е престъпление. А в ДНР и ЛНР - които никой не признава, се бият руски военни. Ако заловените не са служещи в момента, то значи не са военопленници и с тях трябва да се отнасят като с криминални.

41

Анонимен

преди 8 години

Русия никога не е отричала ,че в Донецк и Луганск се бият и руски граждани .Но като доброволци, а не редовни армейски части.Иначе и самият главнокомандващ на украинската армия придна ,че в Украйна няма руски военни.Иначе и аз мога да отида там да се бия без значение от коя страна ,но това не означава ,че там ще има българска армия , а просто българин доброволец.Въпросния чавек се е уволнил пред декември от армията и даже нее военно служещ в момента

40

Анонимен

преди 8 години

на кого вярвате бе тоя същия военен дето от леглото уж признава на видео го има първо ранен в дясната ръка после в лявата, и разбира се ние не можем да не повярваме на СБУ та те цяла година ловят диверсанти с паспорти, удостоверения, документи на ДНР а един и с грамота почетен чекист

39

UKRAININFORM

преди 8 години

До не ми е ясно------------------Няма такова нещо като Новорусия,лнр или днр-има Украина и смятам че всеки влязал на суверенната и територия с оръжие трябва да се разстрелва на място.

38

Трол

преди 8 години

Свършиха ли се силните хора в тази Русия, че се оставят на едно джудже с мозъчни проблеми да си играе с съдбите на хиляди хора, кой му дава право да изпраща своите сънародници на гибел и да обрича цялата руска нация на глад. Жал ми е за всички страдащи хора заради болния мозък на това джудже. Един ден той ще си понесе наказанието но никой няма да може да върне болката и страданията които ПУТИН им причини !

37

не ми е ясно

преди 8 години

Ако са заловени на територията на ЛНР,значи киевските военни са в нарушение.Ако са наблюдавали даден граничен обект,какво е нарушението. Спътници и дронове постоянно разузнават,все пак страните трябва да знаят,дали се спазват споразуменията. Ако офицерите са били да речем в Киев,да залагат бомба на автоспирка,разбирам тогава даже ако ги разстрелят на място. Но те явно са били в територия,която не е на Украйна.Изобщо какво правят неканени киевски военни в Новорусия?

36

Аз

преди 8 години

КОГА "...обвиненията на Киев за пряка руска военна намеса..." са били верни??? Явно Наливайченко (да му имам фамилията :) си пее песента "Водно колело" на група Джендема: "...не били русалките; най-били руснаците - водно колелоооо".

35

Палестина

преди 8 години

В Русия има еврейско-фашистки преврат организиран от Сорос. Целта е руснаците да измрат от глад и страната да се подели между Китай и Хазарския хаганат. Елцин-Путин-Лавров-Ротенберг....

34

(-_-)

преди 8 години

До77:Да, действително.. Обаче не били руски военни, ами милиционери от ЛНР.. Или то това си е равнозначно?

33

(-_-)

преди 8 години

До77:Да, действително.. Обаче не били руски военни, ами милиционери от ЛНР.. Или то това си е равнозначно?

32

Боби

преди 8 години

Леле колко тъпотии се изписаха ...1. Ако Рашките ще пращат разузнавач ще му създадат ЛЕГЕНДА. Легендата ще е трудна за проверка но в повечето случаи ще издържи проверката а) Има предателство и разузнавача е хванат - но тогава няма да излезне нищо в медиите защо е ясно на всеки здравомислещб) Хванат е случайно - тогава е поредния "Сеператист" "Колорад" или "Терорист" - В МЕДИТЕ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НИЩО ЗА РУСКИ ВОЕННИ А ЗА СЕПАРАТИСТИ.в) Това е една голяма измислица - поредната, пак и отново

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74В Украйна има фашисткия преврат организиран от САЩ!

30

(-_-)

преди 8 години

Хванали двама.. Единия без име, другия 'Иван Иванов' (техния вариант). Дали ако беше истина това нямаше да гръмне по всички телевизии, а не разни полу-анонимни юруб записи да се лансират? Доста съмнително..

29

Анонимен

преди 8 години

Кинули, а?Докато се натуткат украинците да ги пленят и *** вече ги уволнил. Така де, в хаганатската армия пленени няма, само предателите ги пленяват. Сега и семействата им ще интернират на майната си да не говорят много-много и работата е опечена. Русия няма войски в Украйна.

28

Шишман

преди 8 години

До наблюдаващРядко тъпо парче си май, а? Не били задържани, нито пленени. На гости са ги поканили явно.Я да си налягате памперсите, че ще се хвърчи пенсионерска перушина!

27

Шишман

преди 8 години

Мдаа, тия двамцата сега трябва да ги докарат в Киев на майдана и да ги одерат живи. Бавно, без да се бърза. След това да ги пуснат си ходят в Рашка говняшка. И телевизията да предава директно. Да знаят другите "военни пенсионери" какво ги чака. И колко могат да се надяват на *** да ги измъкне.А с нашите чебурашки тук ние си знаем как да се оправим.

26

наблюдаващ

преди 8 години

Има инфо за случая,не са задържани нито пленени!Диверсанти са навлезли на територията в Луганската НР,при завързалата се пристрелка са ранени двама бойци от милицията.Украинските диверсанти са ги отвлекли.И двамата са бивши,ветерани и затова руски генерал призовава съюзът на ветераните да вземе отношение.Също генерал-майор Конашенков,настоял пред СБУ отвлечените да бъдат освободени незабавно!След споразумението от Минск,укрите отново се провалиха тотално! За провокацията ще има отговор!

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63Мечтател..........

24

Анонимен

преди 8 години

До 2ХАХАХАХАХАХААА......СУПЕР!