8

Анонимен

преди 9 години

Спомням си предаването "Фермер търси съпруга".Споменът ,който се запечата у мен беше майката на един фермер.Когато видя гостуващата от Бон Апети Лора ,възхитено й каза,че иска нея за снаха.А баш телевизионерите им бяха пратили едни кифли,тук ли си -там стой.Пак ще ни сготвят същата манджа,гдето ни слади,ни блажи

7

Анонимен

преди 9 години

поредната простотия .

6

Do 5

преди 9 години

Imenno zatova sega tazi statiq si e napravo podvejdashta reklama, che vidish li bili izbrali hora, koito i sega jiveqt taka - ama s tqh nqma da ima seir i reiting ;)

5

Анонимен

преди 9 години

Ха, че то повечето хора по селата и до сега си живеят по сходен начин, така че за какво им е това реалити, като си копаят и си доят овцете целогодишно. За това предлагам в кастинга да не участват хора, които и тъй и тъй си правят цял живот това, защото ще имат нечестно предимство, пък и няма да е смешно. Друго си е да изберат разни кифли и баровци, които за първи път виждат коза, е те тогава ще стане шоу.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако съдя по досегашните риалити формати, от тях ще изберат 8 кифли,снимали се голи по списанията и 7 нацепени батки,говорещи на диалект и без сиво в главата!

3

дедо Дойчо - дояч

преди 9 години

Ми щот на село тея 100 бона я ги изкарат за 100 годин , я не ! А Тука : бързо, лесно и вкусно ( вкусът на парите)

2

Анонимен

преди 9 години

ми ся тия 10000 що не идат направо на село и да почват. "победителят" ще спечели награда от мен

1

vesko02

преди 9 години

Доячи у нас дал Господ,особено на европейски и държавни фондове