10

235

преди 9 години

До 10Ти дори не можеш да четеш. За елементарна математика, дума не може да става. Има над 2500 убити в катастрофи, а само 272-*** в в затвора. Какви мъртви хора те гонят? Дори да извадиш случаите в които виновника е убил и себе си, пак остават огромно количество убийци на свобода. А жените не са ви виновни, че карате като ***. Жена ми кара по-добре от 80% от мъжете които познавам.

9

До 235

преди 9 години

Ти в ред ли си? Защо искаш да държат в затвора мъртви хора? По мои наблюдения много често истинският виновник за катастрофата според КАТ е невинен и даже не го търсят, а това доста често се отнася до жени-шофьорки, които даже и не осъзнават какво са натворили и че заради тях са катастрофирали други коли.

8

235

преди 9 години

272-*** са в затвора, а само през 2014 има 2634 загинали. Къде са останалите 2362-*** убийци?? И колко от всички 272-*** са жени, че тук става голям купон, когато мъжорлята се присмиват на мадамите, че не можели да карат, а всъщност те като карат са твърде заети да си избиват комплексите и се избиват помежду си.

7

До 8 dk

преди 9 години

Винаги може да се случи случка и без да правиш някакво нарушение, така че хайде по-кротко! Шофьорите не са престъпници, както ни внушава КАТ и хората с мозъци промити от КАТ. Основните причини за катастрофите са в състоянието на пътищата и в (без)действията на КАТ. Заради КАТ е лошите пътища маса невинни хора влизат в затвора. Ако КАТ си вършеха работата, както е по-закон, поне 95% от пияните шофьори, нямаше и да помислят да шофират пияни и така е с всички останали нарушения по пътищата.

6

dk

преди 9 години

ако си убил един условна присъда ако са повече тогава влизаш в затворачовешкият живот е безценен и нека следващият един попаднал под лапите на джититите бъдат близките на законотворците адвокати и съдиида изпитат на гърба си бг правосъдието,което е на страната на приестъпницитекаква случайност има в това да караш с голяма скорост,да не си минал преглед колата и да караш и да направиш птп с убийство,да претовариш товарна кола и т н

5

българопитек

преди 9 години

Законите са за другите,за мен-не!

4

Анонимен

преди 9 години

За какво ни занимавате с тази статистика?!

3

Анонимен

преди 9 години

А кога ще излежават присъди,тези които продадоха и съсипаха държавата ?

2

Анонимен

преди 9 години

Увеличеният брой катастрофирали за в резултат на управлението на грозника Орешарски. Тогава камерите отменени, а министър Йовчев забрани проверките на КАТ като издаде заповед, че гонките с коли и мотори са официално разрешени.Целта беше да загинат повече млади хора, които така или иначе няма да гласуват за БСП!

1

Тракийски

преди 9 години

272-*** души изтърпяват наказание за причинена катастрофа. Журналисти сте...уж...Научете се да пишете!