165

Анонимен

преди 8 години

''превъзхождащата американска военна мощ''Пичове годината не е 1994(не че тогава америкнската мощ е била по силна от Русия) да ги ръсите тия....но щом Ви харесва дерзайте!

164

Анонимен

преди 9 години

И всеобщият разцвет между 1878 и 1908 г. къде отива? Няма го, а? 1908 г. обявяваме сами независимост, моля ви се, а преди това 30 години нищо. Представа си нямате тези 30 години колко са важни за историята на съвременна България!

163

Боби

преди 9 години

До Шоп 277Шопе трябва да попрпчетеш повече.1. Армата е с 125мм оръдие не защото нямат 3 проекта за 152мм а защото голямото оръдие е прекалено мощно срещу всичко друго освен танкове. А 120мм на запад и 125мм руско все още може да пробива танковете на противника.2. Първите 3 протоипа за летателни изпитания са с ф31 двигател вторите 3 са с ф41 от Су-35С, а предсерията ще е с истинските двигатели с полу стелт сопло и прочие екстри. примерно Ф41 ползва керосин вместо масло за хидравликата

162

Щопе-е-е!

преди 9 години

България обявява независимост на 22.IX. 1908 г. (всъщност, на 5.X. 1908 г. по нов стил), а на следващия ден Австро-Унгария обявява, че анексира Босна и Херцеговина. Съвпадение???

161

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

господа българи миналата година пазарите на бг бяха пълни със плодове тази година пак.ес забрани миналата година експорта на розови домати и чушки в ес ще видим.т.г.какво ще измисли сестра ви меркел.с какво ще ви храни.но нея я интересува бг народ тя гледа как да олади отношенията си с немвкият народ.немсците са пртив санкциите търговията е им с русия.а вие се радвате и плювате на русия както и съм газта.1990 г.нашето правителство плю на русия и досега не можете да излезете откризата.

160

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

жалки лъжци.кокошка просо сънува.живея 22 г в москва.таково нещо което си въобрязавате . очакваите от самите себе си си.а знаете ли че киев спря влака москва киев софия.а ние обърнахме историята на опак.не русия спаси бг от турско . а захари стоянов не ссср спаси от фашизма бг а обидинените нации..нато офицялно сащ плювате на предците си които загинаха за българия.а вие самите българи се тъпчите един друг кои уби ботев кои предаде левски кои предаде българия в битката на калоян.българина.българ

159

сократ

преди 9 години

До 261: Хитлер възражда Германия.Тя става икономически колос.Погледнете го от тази страна.Обучавайте се повечко и прочетете ,що е това чудо наричано ЛИДЕР. ТОЙ НЕ СЕ НАЗНАЧАВА,А С ДЕЙСТВИЯТА СИ СЕ УТВЪРЖДАВА И НАРОДА В ТАКЪВ ЧОВЕК ВИЖДА ИСТИНСКИЯ ВОДАЧ.Такъв ЧОВЕК В ЕДНА ДЪРЖАВА СТАВА СИМВОЛИЧЕН ДАНКО И НЕГОВИТЕ ДЕЯНИЯ СТАВАТ СВЕТЛИНА ПЪТЕВОДИТЕЛ,КАТО СЪРДЦЕТО НА ДАНКО.Народа обича и вярва само на такива хора.За РУСИЯ днес,техния ДАНКО е ПУТИН, който осмисля техните мечти.Виж добрата страна.

158

хахахах

преди 9 години

До Галябългарите са още по-зле.....така че не се ядосвай

157

Алекси

преди 9 години

До *** алкохолициОпа-а, появи се председателят на въздържателната дружинка в махалата! Когато изтрезнееш, вземи да прочетеш, че "Армата" е ЕДИНСТВЕНИЯТ танк в света, който отговаря на 6-те критерия, за да претендира, че е най-добрият. Това, че един спрял на репетицията, независимо по какви причини, накара стотици като теб да се подмокрят от щастие! Това е и единственият танк, който има АФАР, хайде изброй ми колко самолета имат таквоз чудо! Оръдието му ще пръсне който и да било танк в света.

156

Аре, у лево!

преди 9 години

До Анонимен 256Пращиш от акъл! А хуморът ти е свеж като току-що изработено кравешко! Даже не знаеш как се пише "мерцедес", ама заменяш! Смрад! Аре, у лево!

155

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯГУРБЕТЧИЯ МИ ПРИЛИЧА НА ЕДИН ШАНТАВ ЧОВЕК

154

цирк

преди 9 години

Още от прочетените първи редове на публикацията знам кой стои зад нея.

153

Анонимен

преди 9 години

До Галяабсолютно същото

152

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 261news.rambler.ru/30236239/ много интересно

151

Какви глупости само

преди 9 години

"изпреварващ ядрен удар от Русия - стратегически отговор, породен от опасението за слабост пред лицето на превъзхождащата американска военна мощ."Или *** не става за преводач или оригиналът е *** до безкрайност. Абе, днес.бг вие осъзнавате ли какви глупости пишете? Дори Обама си призна, че не може да направи нищо срещу Русия, заради "голямата и военна мощ". Не ми пука за Русия или за Щатите, и двете страни са опасни за България и българите, но поне малко заприличайте на журналисти !

150

трезвеник

преди 9 години

До *** алкохолициРусия е постигнала паритет както по брой носители така и по брой ядрени бойни глави

149

Галя

преди 9 години

news.rambler.ru/30236239/

148

четете тук

преди 9 години

клаус фукс биографияbg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%83%D1%81_%D0%A4%D1%83%D0%BA%D1%81

147

Галя

преди 9 години

До 254:"тъпите руски алкохолици"А болгары сильно отличаются?

146

Ани

преди 9 години

Като чета този вестник и си спомням че навремето имаше един вестник Морнинг Стар. Уж Английски, пък се печаташе в София. Този сигурно е Московското издание.