14

муспи

преди 9 години

Шири се мнение по света, - че ако се хвърли една атомна бомба в изсраил ще спре ислямизацията на Европа мигновено, диваците сами ще се върнат в Африка и Азия, американците ще натъпчат ако останат живи евреи в оня полуостров на мексиканска територия - имало е предложение сред евреите след войната там да си направят изсраил. Ще ги натъпчат заедно с милионите мексиканци, китайци, индийци и араби като *** в бутилка, - израза е израелски - така биле натъпкали палестинците в Газа.

13

Анонимен

преди 9 години

Целта на Америка в Македония е да не мине през територията й Турски поток. За това подготвят, финансират и въоръжават терористи, които да свалят законно избраното правителство и да освободят място на поставени от САЩ марионетки. Те естествено ще спрат преминаването на Турски поток през Македония.

12

Анонимен

преди 9 години

PROZZZZ GURBETCHIYA. AMA MNOGO PROZZZ TA CHAK DRANKA NA KUHO.

11

Анонимен

преди 9 години

пуснали ги ама друг път-това да не е нашето правосъдие-там ги пускат - ама от 10 - тия етаж

10

Анонимен

преди 9 години

фанали ги па после ги пуснали....па да ги бехте застреляли вместо да ги пускате.. сега кво ?пак ще ги фанете после пак ще ги пуснете. докато не умрат от старост?

9

тих великан 681

преди 9 години

Каквато и да е схемата,не е от нас.Но е възможно или допускам,че може,ако македонците ПОжелаят да влязат бързо в ЕС и да се облагодетелстват от защитата от нас,ако сами пожелаят да се присъединят към нас.Езика ни е по близо от на гърците с тях.Сърбите и те имат претенции.Да решават сами.Щом нашите военни са били готови на сценарии за помощ,дано осъзнаят,че друг няма да се притече,както ние се притекохме!!!!

8

Буаааахахахааха

преди 9 години

Поредното доказателство ,че в бюрм живеят българи : полициjата им е ефективна ,колкото българската . Терорист и убиец на полицаи оставен да избяга , хахаха плаче ми се

7

инспектор Гардже

преди 9 години

Същия , който нареди да застрелят Кенеди ...и двамата братя ....как така кой ...

6

Анонимен

преди 9 години

Интересно КОЙ е накарал македонските граничари да се оттеглят от границата малко преди терористите да влязат и така да ги улеснят максимално.

5

инпектор Гардже

преди 9 години

Само не разбрах, защо на *пуснат* казвате *избягал* ...щом в пресата излиза тази версия и човека който я е разпространил е " избягал" значи 110% не е това истината :))

4

Анонимен

преди 9 години

Същото както в Украйна - путинска държава вътре в Украйна !Опс, там пориткоректно се наричат "опълченци" и "бунтовници" ... Нали така повелява ПРОПАГАНДАТА ?

3

Наблюдател

преди 9 години

Запада създаде измеслената държава Косово но съвсем истински ислямски плацдарм към ЕС. Следващата стъпка е Македония. Българските управници не трябва да се изненадват като открият в 1 момент че имаме обща граница са Албания! Същите, напълно раболепно се съгласиха на това!

2

Анонимен

преди 9 години

Ето, че имаме информация директно от източника- албанците искат да превземат Македония, кратко и ясно. Разните експертчета и журналисти, които през последните дни се опитваха да ни убеждават, че не било на етническа основа, сега съвсем спокойно могат да си скъсат дипломите.

1

anonimen

преди 9 години

to i zelta na dps-to e turska republika v Balgaria,no dali upravliavashtite praviat neshto za da go predotvratiat.