19

Анонимен

преди 9 години

Производство трябва да има!Толкова ли не го проумяха!Заводи,земеделие,стимулиране на средния и малкия бизнес,стажове и шанс за завършилите образование!Работни места,а не робски вериги,защото работодателите днес са робовладелци!Все мързиливи сме били!Да ги питам тези , които го повтарят това, каква мотивация ще имат за работа, като работиш и за нищо не стигат!Да не говорим , че те правят на луд, няма почивни дни и накрая пак мизерия!Не ги е срам!Души нямат, съвест нямат!

18

Ред арми

преди 9 години

Няма как да има яснота. Продължителността на живот намалява, сребърния фонд го ограбиха при предното управление Борисов,Дянков и компания, безработицата расте, не се внасят осигуровки. Целта е ясна- българите да не получават пенсии, защото няма от къде да се плащат

17

1878

преди 9 години

referendum za majoritarni bg izbor. bg central admin e goliam karlej.

16

Анонимен

преди 9 години

oo чудо на чудесата...НАМЕРЕТЕ РАБОТА НА ХОРАТА !!!Населението остана без поминък и препитание!...Влейте пари в икономиката, задействайте някакъв международен проект, стартирайте ударно против младежката безработица.Изпискаме квалифицирани кадри, заради алчни политици и собственици... АМАН...

15

Анонимен

преди 9 години

А като искаш европейски заплати работиш ли по европейски?Аман от търтей на хранилка от Позитано 20!

14

Анонимен

преди 9 години

Профсъюзите се селяндурски ***.Мачка, Бойко!

13

NORM

преди 9 години

Маргарег Тачър отсвири навремето профсъюзите и направи от относително изостаналата Англия богата супертехнологична страна,последвайте примера и.

12

европеец

преди 9 години

Ще бачкаш ми, ако искаш аз да ти бачкам?

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Ами направи си една просто сметка! Били са по-умни,по-образовани,по-кадърни и по-пестеливи от тебе,за това имат някой лев в повече!

10

Анонимен

преди 9 години

Искам референдум дали ние работещите трябва да хрантутим "бедни" пенсионери, които дават по 20 - 30 000 лв всеки ден на разни измамници.Откъде тези имат такива пари спестени?

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6човек,може и важни неща да си написал,но като нямаш запетайки и точки,твоята мисъл заминава на вятъра и се получава една мешавица от думи. как-то и горната тристранка е една мешавица от ***. тук е невъзможно такива твари и *** от управление да бъдат завинаги изметини от управлението и ако може и от държавата или поне да бъдат наказани.

8

морски

преди 9 години

Оставка на всички от ГЕРБ И РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!Крадци!

7

Путев

преди 9 години

Калфин е вреден за България!

6

до 9

преди 9 години

Отивай тогава да протестираш. Нали уж победихте Олигархията и отворихте врата за светлото бъдеще с Борисов и Психодясното. Защо тогава такива песимистични тонове!?

5

Пенсионирането ...

преди 9 години

... на някой си е последното, което интересува Борисов, неолибералите, либертарианците и адвокатите от РБ. Още по-малко па тарикатите от ПФ. И без това при масова безработица хората са перманетно "пенсионирани". Важното е да им бачкат за без пари и без права.

4

Разбира се! В ...

преди 9 години

... това "правителство" цари тотален хаос. Орел, Рак и Щука.

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Да се приеме ...нов закон.От Боко...нататътк,всички премиери и държавни чиновници,да стоят на поста,докато не могат сами да си сменят...памперсите.Освен това всяка година на поста,след 70,да се броят за...пет;последното да не важи за...дупетатите,защото те ще работят само на ползу...роду,до 100 години..

2

Анонимен

преди 9 години

Няма за къде да бързат - техните заплати вървят, социални, осигуровки и най високите пенции- другото е за наивници

1

Анонимен

преди 9 години

Чудя се защо не се заемат с най-важното: Да накарат,принудят или задължат работодателите да осигуряват работещите на реално получаваните доходи,а не на минимална заплата,като остатъка дават "под масата"? Ако не го знаят това нещо,значи и за говедари не стават,ако го знаят и не желаят да го направят,значи подобни типове не ни трябват нито за министри,нито за нищо!