102

Анонимен

преди 8 години

Осигоровките да се вдига с 5% годишно

101

Анонимен

преди 8 години

НАРОДЕ. ИЗКУПУВАЙ ПАМПЕРСИ ! ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ДО ГРОБ ЗА ДА ХРАНТУТИМ РОМИ БЕЖАНЦИ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ...

100

Ред арми

преди 9 години

Каква пенсионна реформа мутро скапана. В България не останаха хора. Всичко избяга. Постоянно вдигате възрастта и стажа, а продължителността на живот намалява. Това ли ви е целта? Да останат хората без пенсии, защото окрадохте сребърния фонд?

99

Анонимен

преди 9 години

А защо България ЕР се е пляснала в тоя IP адрес да рекламира , да не би от Луфтханза да са им прехвърлили лудите пилоти и мениджъри.Странно освен Капитал кръжока и горния превозвоч за реклама се подбират само гейски фирми за дантелки и секс играчки , а това бавно но сигурно оцветява в наситено жълто.

98

Анонимен

преди 9 години

Какво е това незачитане "Премиерът" пълното име правилно се пише Тиквун Тиквич Премиеров , вземете си забележка от днъс.бг иначе евро-ЦРУ мъни нема и ручате боб.А за пенциите там всичко е ясно навършиш 65г и ти дават ново ЕГН на 30г , ново бг ноухау за удължаване на живота.

97

Анонимен

преди 9 години

Вожде, тръгнал си по пътя на томахавката.Отклонил си се от правият път!! Хау Ташунко Сапа

96

мармалад

преди 9 години

Да рушите и смазвате народа сте N 1 .Кога ,обаче е въпроса да започнете да му помагате ????

95

колио

преди 9 години

То боко колкото и да увиичава възраста за пенсии тои отдавна е пенсионер пожарникар та нали държавните служители нямат право на работа след пенсия.КАК песеониран пожарникар генерал от мвр частен охранител е и министър председател.

94

Анонимен

преди 9 години

Знаем го Вожда. Той никога не отстъпва. Просто преосмисля и дава на заден.... И въпреки това слава, вечна слава на Вожда, на гербераското племе и на шлифера.

93

Анонимен

преди 9 години

пенсионери към Асфалт паша - Докога така ще живеем?- Няма да е за дълго!

92

Анонимен

преди 9 години

Мачкай боко мазните филии!

91

Анонимен

преди 9 години

АКО ТАЗИ ПЕНСИОННА "РЕФОРМА", КОЯТО ЩЕ ЗАДЪЛБОЧИ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ Я БЪДЕ, ТИКВАТА СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ГО БЪДЕ. СИТИТЕАЛЧНИ ГЕРБЕРАСТИ И Т.НАР. РЕФОРМАТОРИ, НА ГЛАДНИТЕ ВЯРА НЕ ХВАЩАТ, КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА. ТИЯ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ КРАДЛИВИ МИЛИОНЕРИ СИ ГО ТЪРСЯТ И В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ГО НАМЕРЯТ.ПРОКЛЕТНИЦИ,КАК СЕ НЕ НАЯДОХА.

90

Анонимен

преди 9 години

Тиквата към Пъпеша :- Онази магистрала виждаш ли я? - Не. - От там ми е хотела.....

89

Анонимен

преди 9 години

Десетилетия ще отнеме на България да се възстанови от простотията на хайката наречена ГЕРБ!

88

Анонимен

преди 9 години

Управлението на тази шамандура ще струва на България хиляди животи и загуби изчислени в милиарди. Да не говорим за загубите от спряното развитие. Когато се разбере какво е нанесъл на българите може да се определи като геноцид.

87

До 97

преди 9 години

Умнико, утре като остарееш и те изритат от ГЕРБ или може би забранят тъпата ти партия заради антинародна дейност, какво ще правиш?Ако не си крал достатъчно и не те хване закона, какво ще кажеш да те пратят да чукаш камъни?Особено ако са те излъгали някъде да дадеш 10 000 лв от спестяванията си.Тогава сигурно друга песен ще ми пееш умнико

86

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и Боко пак издевателстват над дарода!Ако гледа себе си и своето "напрежение" от работата си (мачлета, разходки до тук и до там и като цяло царски живот, що не погледне живота на миньорите примерно?Щяло да има реформа. А каква реформа е това? Това е ограбване на хората и работа до гроб.Защо не започнат дебатите за възрастта за пенсиониране с декларация на вярната средна продъжителност на живота в България, пък тогава да плямпат за Европа? Какви са медицинските грижи тук и там? А заплатите

85

Анонимен

преди 9 години

Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

84

ГЕРБ

преди 9 години

Пенсиите на червените клошари трябва да се отнемат и да се пратят да работя на магистралите да трошат камъни.Не може търтеи, които дават по 10 000 лв на телефонни измамници да ми казват, че пенсиите им били ниски!

83

Анонимен

преди 9 години

До sisИ филии с мас :)