39

солидарност?

преди 8 години

втрещи ме изречението от статията "При идеален разчет (трудно постижим) тези пари биха се разпределили солидарно между всички близо 200 работещи в програмата". Е в Хоризонт не работят само водещи, репортери, муз.редактори и звукорежисьори (които принципно получават хонорари), а и всякакви стенографки, машинопистки, дежурни редактори (които не застават пред микрофон), международници, ***.мрежа и т.н., не може да сравнявате труда на обсл.персонал с този на водещ на 4 часа сутр.блок например

38

-10

преди 8 години

А всъщност, програма Хоризонт е една наистина добра програма. За останалото - не знам.

37

Свалка на Янчулев

преди 9 години

А ПЪК ДОКОЛКОТО СЕ РАЗБРА ..... ВЪПРОСА НЕ Е ДО ПАРИ, А ДО НЕКАДЪРНО РЪКОВОДСТВО на Б Н Р И СВАЛЯНЕТО МУ, ДАЙ БОЖЕ!!!

36

молба

преди 9 години

Здравейте ! Живея в Анталия и отдавна слушам Хоризонт. Разбрах че има проблеми с медията. ....Дано не се закрие или промени.

35

От Помощния Персонал

преди 9 години

До Гражданин за EРБУважаеми Гражданино!Цифрите са верни! И ако това е шокиращо за Вас, познайте, колко шокиращо беше за колегите на същите 23ма...

34

ббб

преди 9 години

Това, за което не се говори в медиите е, че основните заплати на повечето служители се движат около 600лв. Сега, покрай лакомията на Силвия Великова, Петър Волгин и т.н. няма да се изплаща ДМС, което се движи в рамките на около 20% и което беше глътка въздух за простосмъртните радиоработници. На практика ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ СЕ НАМАЛЯВАТ С 20%, за да могат журналистите от Хоризонт да си пълнят гушите. При това изплащането да ДМС е залегнало в Колективния трудов договор.

33

Анонимен

преди 9 години

...и всичкото това разхищение е за сметка на бюджета, Ужааааас ужас , трябва здраво раязане с брадвата на тия май, търтеи

32

Петър Лилов

преди 9 години

Добре ще е поне 1000 от "работещите" там да бъдат веднага съкратени без право на компенсации

31

Любо Петков

преди 9 години

Смятам, че е достатъчно да сса далеч по-малко като брой служителите в БНР и не трябва да има различни програми , а да се види "пийпълметрията", колко хора изобщо слушат БНР и тогава да се решава. Имам предвид и огромното наличие на частни радиа!!!!

30

Анонимен

преди 9 години

Какво са виновни като в тая държава контрол няма особено на богопомазаните.

29

Анонимен

преди 9 години

До морскиНе, бюджетът е 42 млн. лева, в които са ВКЛЮЧЕНИ и очакваните приходи от реклама и ЕВРАНЕТ и др. подобни. Не е вярно, че 1500 човека работят в това радио, което е на "Драган Цанков". Тук са включени и Районните радиостанции, и музикалните състави.Не е вярно, че заплатите на всички са толкова "големи". Тези, които работят за осигуряването на излъчването 8-те радиопрограми, за комфорта на работната среда, са с далеч по-скромни възнаграждения и без допълнителни хонорари.

28

Анонимен

преди 9 години

Ангелина Пискова се показа по телевизията. Протестира ли?

27

ceci_

преди 9 години

И отново будната гражданска съвест не може да говори с имена... за какво е тогава тази съвест?!

26

Даола

преди 9 години

Едно време Владимир Костов създаде програма ХОРИЗОНТ и тя беше нещо ново. Но от много години вече е доста тривиална и се влачи с еднотипни предавания и гласове, които са ни омръзнали с повтарянето на едно и също.Много малко са хората, които творят нещо ново, дори в програма ХРИСТО БОТЕВ има повече нови предавания.Просто е престъпление ХОРИЗОНТ да струва толкова много на бюджета на България.

25

Анонимен

преди 9 години

До ddtНе му харесваме това, че е псевдобунтар, а всъщност е най-големият послушко срещу рублички.

24

Анонимен

преди 9 години

Затваряй!

23

до 25

преди 9 години

До АнонименМай не четеш точно. Хонорара е част от сумата, отделно е заплата отделно пари по европрограми

22

морски

преди 9 години

Бюджета на БНТ за 2015г. е 50млн.лева!Тук не се включват приходите от реклама които сигурно са още толкова.Кое им е бедното на държавните медий?!

21

Мила

преди 9 години

БНР е дълбоко разложено от дългогодишна поквара. Една шайка живее в разкош, а останалите се борят за трохичка хляб. Краде се от всичко - генералните директори - и предишнният Тодоров и сегашният Янкулов са уникални разбойници, довели медията до банкрут. Особено Тодоров, който заложи днешните мини чрез бандитския си антураж. Закриване!

20

Анонимен

преди 9 години

Оп оп, стоп, разкрийте, моля, хонорарите на Пешко Волгин, че ми се мини да са високи, след като издава списание, струващо 10 кинта