14

Серум на истината

преди 9 години

На тоя само за физиономията требва да му дадат пять лет колонии строгого режима. И е минал покрай руснаците. Носа му е изразено неславянски, баба му или майка му са приемали кавказци в покоите си.

13

Ангел

преди 9 години

До 16, не мисля че са за настройване на мнение. Просто въпросният е достатъчно неинтелигентен за да се е изпускал пиян за подвизите си. Лично до мен стигнаха и други негови брътвежи.. На пияна глава се е хвалил как с голи ръце с два пръста може да убие човек. Явно водката му развързва устата за това и са тези писания по делото. Гърбът му е бил целият покрит в белези и като нищо може да се окаже че професията му е била съвсем друга.

12

G

преди 9 години

Как събрахте 10 тома доказателства, а за нашите мутрряги и едно листче нямате?И аз мога да разглобя пистолет за 18540 секунди.КОГО ПРЕКРИВАТЕ??

11

Шоп

преди 9 години

Норматива за разглобяване на АК-47 май беше 7 секунди. Всички се справяхме.

10

NoName

преди 9 години

Нормално ли е да вмениш вина заради умение?Що за глупост е да упоменаваш, че "той е извършил деянието" ... и защото "можел да разглоби пистолет за секунди" или защото някой бил казал, че "Костин се похвалил дори, че е ветеран от Афганистан, където бил заповядал да бъдат избити жителите на цяло село заради неподчинение"?!Това, най-малкото, звучи несериозно. Неуместно е да се споменават тези твърдения, които дори и да са факти, нямат място в това обвинение.Явно служат за настройване на мнението

9

до СПЕШНО

преди 9 години

Ако си кьопав - не можеш. При нас имаше момчета, които го правеха за под 3 сек.

8

смешно

преди 9 години

Това за разглобяването на пистолета кърти. Всъщност който е е бил войник в казармата може да разглоби оръжие за отрицателно време. Даже изпит за норматива имаше. Аз например разглобявах автомат Калашников за 4 сек. Какво остава за *** пистолет. :)

7

анонимен

преди 9 години

връщайте го в русия там да го съдят ние си имаме достатъчно проблемиза да се занимаваме с чужди граждани

6

Анонимен

преди 9 години

Подобно на недавното "комунистическо"?..При комунизма да се следи тотално населението?Пълна глупост! Следят се определени хора - например кой влиза в посолството на САЩ. И днес, ако застанете пред посолството на САЩ бързо ще разберете кои са националните предатели.

5

до 6

преди 9 години

Никой не се е захванал специално теб да следи, когато телефона ти се свърже например с някой рутер, това се регистрира автоматично, тоест е ясно, че в толкова и толкова часа си бил в обхвата на еди кой си рутер, който се намира на еди кой си адрес...

4

До 4

преди 9 години

Няма нищо по лесно от това да видиш локациите на смартфон, ако си с андроид например отиди на гугъл локейшънс и там ще видиш дори месец назад в колко часът къде си бил.

3

Анонимен

преди 9 години

Да разбирам ли, че разследващите са му дали пистолет и са му засичали за колко го разглобява?

2

Brbeb

преди 9 години

Еееее , нашите разследващи можело да работят ли ха, ако беше го направил някои мутрак щеше мигновенно да е пуснат условно поради липса на доказателства... Ама я виж ти срещу руснака се вадят днк-а ,камери, работи Аре правете такива разследвания и сресщу нашите смешоци оп забравих теви дават хонорар!!!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Сега тоя ще го развяват платените и поръчкови медии като вестник из драки.ще го развяват, защото е руснак ! Или поне руски гражданин, защото името му не е много руско ..На всичко отгоре ще натякват, че е ветеран от Афганистан ...А, междувременно вече нищо не се пише за случая на убитото момиче във Велико Търново -Вероника Здравкова.Случаят е забравен.Забравени са и десетки случаи на други убити българи ... Те не са интересни, защото в тях няма намесен руснак.Ееех, пропаганда !