14

Iordan Iordanov

преди 9 години

"Комисията по безопасност на транспорта в общината" - За първи път се чува че я има,или както се казва "След дъжд - качулка",или поредното отчитане на дейност.Може пък комисията чака да се стопи снега в края на август за да се положат така наречените "легнали полицаи",които може да не решават проблема , но спомагат за намаляването на скороста, но след август идва септември и идва време да се махнат въпросните скоростоограничители.А тази комися запозната ли е с движението в града,общината, или го

13

До 14

преди 9 години

По-добре напиши колко км/час трябва да ти е скоростта в това село Яхиново! Не говоря за пил шофьор, а задавам *** въпрос, на който няма отговор, защото несъобразена скорост няма.

12

mause

преди 9 години

До номер 13... в случая тия пияндета са карали с над 120 километра в час... ако това не е несъобразена скорост пък на! Подобни инциденти трябва да се пишат в закона като "Предумишлено убийство" иначе никога няма да се спре с безумието по пътищата!

11

Факт

преди 9 години

" По данни на разследващите шофьорът е карал с несъобразена скорост. "Някой наема ли се да определи с каква скорост трябва да шофира един шофьор в този участък, та като стане катастрофа, КАТ да не му лепне етикета шофирал с несъобразена скорост? Няма несъобразена скорост - това е катаджийска измислица, за да сме виновни винаги.

10

GM

преди 9 години

Гледах го оцелялото *** по новините.. "Ми те (загиналите) ме караха да пия, аз се дърпах, *** те беха виновни!"... "Стана белата" ... "Белата" вика. С един такъв спокоен тон. След един месец пак ще кара пиян.

9

гошо

преди 9 години

До читателА ти какво искаш Умните и талантливи да стоят тук и да ги трепат ***

8

читател

преди 9 години

Информацията тук е поредното подканяне за умните да бягат от кочинката.В близките 100-150г. не се очаква нищо добро.

7

Анм

преди 9 години

Трагедия. Но предизвестена. За изоставените деца на България не се говори. Изоставени заради гурбет, заради нехайство или безразличие. И от семейство и от власти - от държавни, социални и образователни. Живея в Дупница. Полицията е сляпа и глуха. Петък и събота гърми музика до 3-4 часа и то в центъра, разни *** крещят и това на 30 метра от РПУ - то. Заведенията са пълни с непълнолетни , които се наливат с алкохол и стимуланти. Родителите им не ги интересува ,къде са им децата и какво правят.

6

Аз

преди 9 години

Хич да не обявяват траур, а тия изтървани пияндета да ги осъдят посмъртно за убийство по непредпазливост. Е то бива бива балове и лапешки простотии ама ... голяма работа вече , че завършили - дай да убием и случайни минувачи - да запомнят и техните семейства кога има балове. Еми в крайна сметка убийството си е убийство и в крайна сметка тия *** невидели и 1 ден работа се оляха с тия балове. Всяка година едно и също ... големи истерии , големи празненства , голямо АХУ и накрая - ТИХУ

5

Дедо Мъди

преди 9 години

В зоната на Дупница и Благоевград книжки трябва да се дават на навършили 28г. ако не и 41г. Мир и на душите и дано безразсъдството даде поуки и спаси други от такава трагедия !

4

Анонимен

преди 9 години

И какво от това? Само след 10 дни ще забравят и старата песен на нов глас. От Перник до Гръцката граница живее странно племе. Племе което нито приема нито предава. В главите им чогун и ракия. Да се отвори Белене и всеки останал жив и причинил такава идиотщина да изкара 10 години за да разберат другите, че милост няма да има.

3

Анонимен

преди 9 години

Моите съболезнования на близките, но дупничанин е не по-малка диагноза от тази на перничанин. И то с ГОУФ.

2

онбашията

преди 9 години

кво сега, ше се окаже май че ония дето нарочно правеха дупки по току що положения чистак ноя асфалт са най-умните а? като ги питали що - за да не карат бясно разни през квартала и да ни газят, казали са си го в прав текст

1

Анонимен

преди 9 години

Попа го познавам, много е готин !