10

Анонимен

преди 9 години

Единственото реално нещо в реалността са физичните, квантовите и космическите (природните) закони, всичко друго е една илюзия, в която сами се вкарвате, докато пренебрегвате наистина реалното. Пропускате да развивате и разширявате съзнанието си, материалисти като този в статията ви държат концентрирани в материализъм и ви принуждават да мислите единствено и само за оцеляване и за работа, вместо да научавате нови неща, докато сте създали система, в която всички просто живеят добре.

9

Икономиста

преди 9 години

Така е, който не играе по свирката на световните лихвари или е "финансово неграмотен", или направо обявен за терорист. Ако е държавен глава - диктатор.Кадафи за какво го свалиха? Опита се да играе не по "правилата".

8

Анонимен

преди 9 години

Липсата на изучаване на реалността ви и трупането на знания за това какво представлява тя, слабото ви осъзнаване и разбиране на това, как работят нещата и кое до какво води, ще ви постави в ситуация от нежелани предизвикателства, този балон икономика, който надувате, който е една илюзия създадена от вас, ще се спука, като гледам нивото ви на съзнание, мн ще се чудят защо така става, и няма да имат необходимите знания да си обяснят развитието на нещата, пренебрегвате това, което е наистина реално

7

Анонимен

преди 9 години

Идва от държавата, в която никой не може да си направи сметката и всеки е принуден да живее на кредит, a тръгнал да ни просветлява нас тук. :D

6

Анонимен

преди 9 години

Стиви, ти първо вземи да ограмотиш собственият си потресаващо неграмотен американски народ и тогава ела да ръсиш акъли тука. Друго си е първо да видим някакъв резултат от съветите ти, преди да си дошъл в България.

5

Анонимен

преди 9 години

Племе което има "мъдрост" , "Пари ми дай акъл не искам" му е... мамата.

4

Анонимен

преди 9 години

*** са ТОТАЛНО НЕГРАМОТНИ та какво остава за финансова грамотност.Това племе е по-зле от маймуните в Африка.

3

чичко Паричко

преди 9 години

Финансова грамотност - добре ! А къде са финансите ?!И моята финансова грамотност ще даде ли отражение за въвеждането на еврото , примерно ?!

2

Анонимен

преди 9 години

Гледах цялото изказване на Стивън Ханке в това изказване човека казва в прав текст,че в никакъв случай да не бързаме да въвеждаме еврото и,че преждевременното ни влизане в ЕС е било голяма грешка. Това явно обаче е умишлено пропуснато в тази статия.

1

Анонимен

преди 9 години

Човека НЕ СЕ ЧУДИ че *** са НЕГРАМОТНИ.дЖурналистчето писало статията "омекотява" грозния факт че простолюдитео е ТОТАЛНО неграмотно.