12

Анонимен

преди 9 години

МАЙ ЧЕ ПО ДЕМОГРАФСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ ГРОБ Е ПО-ОПАСЕН ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ,ДАЖЕ И СПРЯМО ТУРЦИТЕ ОТ ДПС

11

ЕВАЛЛА ГРОБ

преди 9 години

АКО ПРОДЪЛЖАВА СЪС СЪЩИЯ ТЕМП или ВСЯКА ГОДИНА 500 УЧЕНИКА ПО-МАЛКО,САМО СЛЕД 10 ГОДИНИ В СОФИЯ ЩЕ ОСТАНАТ 4 000 УЧЕНИКА В СЕДМИ КЛАС >ТОЕСТ НИЩОНЕ САМО ПРОВИНЦИЯТА, НО И СОФИЯ ЗАГИВАРАСТЕ и НЕ МЛАДЕЕ .... ПОСЛЕ САМО СТАРЕЕ

10

кали станкова

преди 9 години

Образованието в страната ни не трябва да се превръща в търговия , т.е в търг . Това не е играчка детска . А е важна институция с авторитет и име . Тежко и горко им на тези които опозориха българското образование . Ние българите никога няма да простим , нито забравим !!!!

9

Анонимен

преди 9 години

е айде де, от кога чакам 7000 места в гимназиите да се борят за 5000 ученика

8

Анонимен

преди 9 години

Демографската кадастрофа почна да се усеща и в София.. Тези еничари Софиянци нарекли себе си елит , си мислиха , че могат да превърнат цяла България в гробище , да раздават територии на за военни бази и концесии .. А те да останат на сухо в рая..

7

Анонимен

преди 9 години

Ако местата са по-малко от учениците, как очакват всички да се образоват?Образованието било приоритет.... просто осъждат 10% от хората.И не става дума дали са с нисък успех, а дали искат да учат.

6

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

1989-та година - 120 000 новородени.2014-та година - 60 000 новородени.Изчезваме !

5

България ще Живее!!!

преди 9 години

Българи Правете деца!!! Аз имам 2 мисля на път ми е трето.... Стига с това пари няма.... а за ония има.... Деца Деца трябват.... с поне по 100 000 хил. На година да има!!! За 5 години това са 500 000 хил. За 10 години е 1 000 000 мил. И ще се оправим!!!

4

Дядо

преди 9 години

До бабаТъй е бабо. По наше време имаше мъже даскали, пък и бащите ни не забегваха от дома, щото пък майките ни не бяха феминистки и си бяхме мъже. Влизахме на сила в казармата, щото пълнолетен български гражданин от мъжки пол се наказваше с две години лишаване от свобода. После пък от двегодишната липса на жени, някой се уволняваха не съвсем мъже, ама туй е друга тема.

3

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТЕЗИ УЧЕНИЦИ БЕ ТАВАРИШИ??? ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ УЧИЛИЩАТА СА ПОЛУ ПРАЗНИ. А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МЪРТВИ ДУШИ СЕ ВОДЯТ В УЧИЛИЩАТА??? НЕЗНАЕТЕ И НИКОГА НЯМА ДА ВИ КАЖАТ. ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА. ТЕЗИ УЧЕНИЦИ КОИТО СА РЕАЛНИ ДУШИ А НЕ МЪРТВИ МОГАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ САМО В 2 УЧИЛИЩА.

2

баба

преди 9 години

Вдигнете заплатите на учителите ! Върнете мъжете преподаватели ! Тази професия е ултрафеминизирана. Момчетата на самотни майки стават мрънкащи кифли. После казармата им била виновна, защото я премахнали ?!

1

Анонимен

преди 9 години

В провинцията нови съкращения на паралелки и закриване на училища.