9

Нбцондлро

преди 8 години

Приказки- много, ще видим какво ще стане. Скептично съм настроен към това, но тайно се моля да стане факт и да последваме примера на Румъния. И силно се моля да разследват всички, независимо дали са управляващи, или не.

8

Анонимен

преди 8 години

mnogo shum za nishto. kadeto e teklo pak shte teche. oshte poveche kato se znae koy bori korupciyata. nikakva vyara na taya. BOYKO KAJI MI KOI SA TI PRIYATELITE ZA DA TI KAJA TI KOY SI.

7

Анонимен

преди 8 години

А кой ще контролира разследващите.?Или това ще бъде някакъв отбор галахадовци ...Не ми се вярва.Ще им покажат големите пари и от БОРКОР ще остане само втората сричка леко с променена гласна.Вярвам разбрали сте ме.За тия които не знаят сър Галахад е най добродетелният от рицарите на крал Артур.

6

Ред арми

преди 8 години

Да. Трябва да обедини полиция, следствие и прокуратура. Трябва да ви се повдигнат обвинения за държавна измяна и да ви тикнат в затвора предатели.

5

Анонимен

преди 8 години

Да започнат от Габонската сделка!!!Тя Кунева има какво да сподели!

4

Коки

преди 8 години

такова звено ще работи успешно само с помощтта на независими експерти-вещи лица, заплащани на процент (напр. 2-3%) от установеното. Само тогава може да излезе истината наяве и да се върнат в държавата заграбените милиарди от: политици, олигарси, кметове, общински съветници, полицаи, митничари, данъчни, лекари, служители в НЗОК, горското и .. много други знайни и незнайни ...

3

SILENCE

преди 8 години

Щом кунЮва го презентира,надежда за реални резултати /сруще корупцията,де/ всяка оставете...

2

Анонимен

преди 8 години

Кукумявката - вицепремиер отново блябосва ли блябосва...Бля-бля !

1

Анонимен

преди 8 години

Кукунева снесе кукувичето си яйце в гнездото на герб. Голям майтап