29

50 %

преди 9 години

500 000 в брой,а останалите на равни вноски за седем години т.е. тото ще ражда полу-милионери,като всичко в България.

28

балки

преди 9 години

тези ли бяха с еднаквите числа в два поредни тиража ... съвсем случайно изтеглени ;) безпристрастно и непреднамерено забравени комплекти топки от "заспал служител"

27

Анонимен

преди 9 години

Тцтцтц...докато задружно играхме тото, Черепа стана милиардер на квадрат! Нещастна нация...!!!

26

Фен на Искра

преди 9 години

...За Бога не сменяйте поне красивата 1,80м асистентка Искра!!!

25

набюдател

преди 9 години

не играйте хазарт това е измамата на 21 век

24

Анонимен

преди 9 години

От тотото печелят тези които не играят.А иначе наивните балъци няма да свършат.Ако обикновен човек играе някъде в белите държави където има ред и правосъдие може и да спечели, но в България само богопомазани имат привилегии на подаръци. На слуки..

23

Анонимен

преди 9 години

Преди да има "раждане" трябва да има СЕКС!!Аз определено знам кой ще отнесе СЕКС-а.

22

Анонимен

преди 9 години

пак уредиха това перхидролено създание на екран.. добре ще е първо да му пуснат един наркотест

21

Анонимен

преди 9 години

Това с обявяването на победителите ме отказа от тотото.Не че някога съм спечелил повече от четворка, но все пак.Някой обикновен човек ще удари 1мил примерно и цял свят ще го знае кой е.На какво отгоре?!?

20

Анонимен

преди 9 години

И кво, ще плащат половината печалба в продължение на 7 години, че то тогава може да няма тотализатор бееее!!!! Или парите ще са колкото за Гоуф 2. В продължение на 7 години дори и при лихва от 1% годишно , кой ще се облажава от парите?А като обявим и печелившите-имена, град, снимки, само ще помогнем на нелегалните апаши/мутри/ и държавните рекетьори да подпукат нещастния печеливш.Аз като по *** играя Евромилиони, там изплащат цялата печалба на куп и не те задължаваш да разкриеш самоличността.

19

vesko02

преди 9 години

До АнонименНа принципа "Опитай пак иде друг тираж"

18

Анонимен

преди 9 години

Миналата година журналисти бяха отрязани, когато поискаха от Националната лотария да обясни на какъв принцип се теглят числата в компютърната анимация на 6 от 47.

17

vesko02

преди 9 години

По скоро разяснете на българина кой е частния оператор на десетките лотарии в последно време.

16

Исти

преди 9 години

Прав сте,Анонимен 21: все още не сме видели пресконференция на комисия от случайни доброволци,която наблюдава това теглене "на живо" и гарантира непорочността на "вота"!

15

Край

преди 9 години

Забранете рекламите на хазарт че на простия народ му събраха парите. Хазарта е нещо лошо и прилепчиво като алкохола и цигарите и е ПОРОК. Видяхте какво направи бащата на Мануела Горсова със събраните пари за нея - проиграваше ги. В много бели държави хазарта е забранен а в други е забранена рекламата му. Тука нали е далавера постоянно облъчват от телевизиите с хазарт. Да печели Черепа и такива кото него.

14

Божил

преди 9 години

Откак "тотото" ползва компютри,то винаги "ражда" толкова милионери,колкото поръча ръководството. Сиреч- в него всичко още си е по комунистически: планова икономика без право на никакви импровизации! Затова поръчков в него не е само броя на милионерите,но и личността на самите милионери. Вярвайте на комунистическо "тото" и се надайте да прокопсате- да,ама не! От такова "тото" печелят само поръчкови хора,а един път годишно му се "отпуска" края,за да ни зарибят и да повярваме,че ужким е случайно.

13

Анонимен

преди 9 години

Много ме кефи тегленето на числата на 6 от 47, кефи ме компютърната анимация, в която виртуална сфера "разбърква" виртуални топчета, които не е ясно на какъв принцип излизат като изтеглени числа. Другото което ме кефи е, че е "на живо", а не е ясно кога и как е направена анимацията с числата.

12

lie

преди 9 години

Главното УСЛОВИЕ хората да вярват на Тотализатора и да пускат повече фишове е:ЧИСЛАТА ДА СЕ ТЕГЛЯТ РЪЧНО ОТ НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ИЗБРАН ГОСТ ОТ АУДИТОРИЯТА !!!Какви са тези фиктивни комисии и автомат, който не можем да видим как се пуска в момента!Възможността за уредени тегления е 80%, защото могат да се правят записи на работещ автомат и да се пускат само избраните от тях, за да СПЕЧЕЛИ БРАТОВЧЕДА НА СВИНКЯТА, например!Даже имаше фрапиращ случай да теглят числа от предишен тираж - без наказание!

11

Анонимен

преди 9 години

Аман от тоя Део, бе! Все една и съща пасмина от измислени водещи, комици продуценти, шоумени и пр. ни мори последните 20 години! Кой гей, кой или коя, дъщеря на баща си и майка си, едни и същи втръснали физиономии, стига вече. Големи пенкилери , водят всичко - готвене , раждане, интелктуални игри, интриги ама издишат отвсякъде...

10

Не вярвам в тото

преди 9 години

Всички тези игри са направени за печалба на собствениците им.