20

Артър Дент

преди 9 години

Ама колко прости хора има... Кво ви интересуват парите му, всепризнат, световен художник.... *** балъците... Значи прасето черния хайвер от алпака като го яде и хич не го интересува, така и вие.

19

Анонимен

преди 9 години

Като, чета коментарите и направо ми се повръщаТакава простащина и ограниченост, ще ни затрие... Слушайте си Азис и на доизживяване!

18

муспи

преди 9 години

"съдържа естетическо качество което нарича присъствие на нищото". Прочиташ го три пъти, нищо не казва - чеше си езика пред голата като него тълпа. Но в "живота" е рационален до без предел. Жени се за богата еврейка, собственица на фабрика за найлон, и баща генерал - в американската версия италиански, в италианската американски. И всичко тръгва като по ноти - до тогава е правил комерсиални пейзажи за да преживява. Приказката свършва с нейната смърт. В САЩ вече е невъзможно да прави от пръдня боя.

17

ШибиРиби

преди 9 години

Гениален начин да се трОшат пАри безследно. Истински скот.

16

Анонимен

преди 9 години

Нещастно оскотяло племе! Ужасяващо е да се четат такива кометари за световно призната артистична личност. Замълчете бе бедни духом нящастници. Ясно е че не разбирате какво се случва. Ясно е че мащаба е такъв, че неможе да го вденете. Трайте си не се излагайте.

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8AMI KAK NIAMA DA SE OTRECHE...SAMO S TESNODRUDI HORA E PULNA BULGARIA, MALKO SA TEZI, KOITO SA KREATIVNI I SA NOVATPORI KONIA S KAPTZI IADE SAMO SENO DOKATO OKOLO NEGO IMA I ZELENA TREVA...AMA NALI TRAIBVA DA MU MAHNAT KAPATZITE, ZA DA I VIDI

14

Анонимен

преди 9 години

Уау колко много омраза под статия за един артистичен българин, признат в целия свят като изключително авангарден и оригинален.Разбира се ние пак се стараем да го оплюем.ХОРА, ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ МОЛЯ ВИ, ЧЕТЕТЕ, НЕ БЪДЕТЕ ТАКИВА МИЗАНТРОПИ И НЕ МРАЗЕТЕ ТОЛКОВА.

13

Шоп

преди 9 години

От този сериозно ме е срам. И не е верно, никаква негова фондация не плаща. Плащат подкупни общинари, които после получават процент от източените пари. Това е гениална схема за крадене на пари.

12

Анонимен

преди 9 години

смешен е тоя ицо явашев

11

а

преди 9 години

Престанете с тоя досадник Кристо!

10

Анонимен

преди 9 години

за да се отвлича вниманието от деня на победатаРусия освободила света от фашисткото ЗЛО...............фашисткото зло си всъщност ти и глупаците подобни на тебе, но господ си знае работата и раздава всекиму според заслугите.

9

учен

преди 9 години

Генеален генеаложки балгарен!

8

Анонимен

преди 9 години

О боже, какви са тия глупости?!?!?!?!?!?!?

7

Монархист

преди 9 години

до 5Недей да говориш глупости. Чел, чел ама очевидно недочел. Финансирането на проектите му идва от неговата фондация, която се занимава с продажби на неговото изкуство и по-точно скици на минали и бъдещи проекти. Дори е водил цяла лекция изнесена в Станфорд по въпроса за богатството му.

6

Анонимен

преди 9 години

Кво ни занимавате с тоя опаковчик -отдавна отрекъл се от род и родина!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

за да се отвлича вниманието от деня на победатаРусия освободила света от фашисткото ЗЛОи дала свободата на всички народи.

4

:-)

преди 9 години

Не съм чувал с нещо да е помогнал на родината или народа си (ако въобще се счита за българин). Защо тогава да ме интересуват глупостите му?

3

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм се чудил откъде намира толкова пари за ненужни екстравагатни глупости, които разваля след една-две седмици. И за да си задоволя любопитството се поразтърсих в Интернет и с голямо очудване разбрах кой плаща-всички ние данекоплатците плащаме за тези глупости и за охолният му живот. Парите за така нареченото изкуство идват от различни фондове, като най-голямата част са от държавни, общински и международни фондове - северно американски и европиейски.Аз плащам данъци и на двата континента.

2

Бучински

преди 9 години

Виждаш ли разликата ,"мило " .. 0.. ло.Тои е световен артист. Ти завистлило ...0...

1

Гошо

преди 9 години

За съжаление, дори и гениален, Кристо е едно ГОЛЯМО ***. Не претендирам, че и аз не съм, но просто съм МАЛКО ***. А когато си голямо *** е нужно да внимаваш. Най-малкото с езика на изява.