269

реалистА

преди 9 години

Немога да я приема тая смешна статистика. Ок за България съм съгласен но на последните места Германия, Япония, Италия. Тия са водили 1вата и 2 рата СВ, не вервам да не земат пушката при нужда

268

Българин

преди 9 години

То процента на отговорилите на въпроса дали са готови да живеят за България е много по-малък !

267

Анонимен

преди 9 години

25 процента като за мъжете който реално могат да се бият е Към 50-60 като се има предвид какво е положението си е СТРАШНО МНОГО

266

vinetu

преди 9 години

Процентът е учудващо висок предвид това как живеем.А и едно е да те забият в Афганистан,а друго да воюваш при Сливница!Всепак храбрите германци и японците са с по-нисък процент от нас.

265

Анонимен

преди 9 години

думите на Джоко Росич - Страната пука по шевовете от добри хора. Кофти е това, че ние се вглеждаме в утайката. Пишем за утайката, четем за утайката, правим филми за утайката. И ни се струва, че всичко е ***, а то не е така. Около мене има купища от добри хора. Човек трябва да си отвори очите да вижда и ушите да чува.

264

старото

преди 9 години

Абе, хора, някой от вас да са го питали, или да знае някой питан за това? Пълни измишльотини! Българина си обича Родината, но не и държавата! Щото се дразни, че т.н. политици се асоциират и с двете!

263

Анонимен

преди 9 години

сърбите не ги пиши там се видя над 95 % избягаха по време на мобилизацийте през войната с Хърватите

262

Анонимен

преди 9 години

bux.bg/?ref=4227през това време ще се регваме за някой СникърсАйде реферали ми требат

261

Анонимен

преди 9 години

Забелязва се доста ясно кой са най-военнолюбивите народи ,Мароко,Пакистан,Авганистан,Турция,страни от трети свят Ислямисти ,необичащи войната са Европейци ,Американци ,проспериращи дървжави ,християни.Е искам да кажа нещо на не военнолюбивите страни.Ако искате целия свят да е такъв ще ви се наложи да влезнете всички в една решителна война!

260

Ангел

преди 9 години

25% ще тръгнат на война останалите 75% ще мародерстват по време на война

259

ludaka

преди 9 години

Стадион Васил Левски запълнен с всички политици и разстрел, после може да се бием за Родината.

258

пешо

преди 9 години

Че кой иска да воюва под знамената на измамниците политици?Битката ,ще бъде между онези с морални качества и онези който за парата продават си и душата.В тази битка няма да загиват хора,но ще има материални разрушения символи на богатството.

257

dran dran

преди 9 години

ЖОНИ БРАВО moito momche Pakistan e qdrenna sila nie i s neq nemoje da se sravnqmvame ,zemi polzvai googleto parvo i posle pishi tapotii pod statiite na 24354363634 mesta

256

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 366Като се изказваш така припомни една държава която Русия е нападнала.А за САЩ и децата знаят че те без да водят войни са икономически мъртви след няколко години

255

Анонимен

преди 9 години

Ние сме най големия т*ак на планетата земя!

254

Анонимен

преди 9 години

Исках да кажа няколкостотин хиляди.

253

Анонимен

преди 9 години

Всеки човек има право да се стреми към щастие. Вярно е, че човешкият материал се влоши. Но тревогите за "българския ген" са напразни. Както казваше един колега: през Дунава навремето са преминали 25 000 българи, а сега само в Чикаго са няколкостотин.

252

Проучване

преди 9 години

Колко политици са готови да гласуват закони които да работят за България а не за да напълнят собствените си сметки, без да се интересуват какво ще коства на българския гражданин тяхната алчност в последствие?

251

Staff Sergeant

преди 9 години

Срам срам. И наистина България се превърна от родина в териториална единица. За това едно огромно мерси на управниците след 1989г. Обезкървиха и обезлюдиха страната. Но..... Продължаваме напред с *** газ. Газ на на макс

250

Анонимен

преди 9 години

Тия от Позитано дават мило и драго за Брюксел. И не само те - и Волен се бори за Европата, ама не му се отвори парашута. За разлика от преди 25 години, сега: кеф ти Америка, кеф ти Европа, кеф ти ходи в Русия. Свободата е най-великото нещо!