11

Анонимен

преди 8 години

как 3 месеца ще го оправят, тия са ненормални!! Тия ремонти се правят за 2 седмици с много работници, а не както го мислят 3 месеца с няколко човека и фирма която прибира пачката!!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Ало мрънкачите, стойте си на село и не коментирайте столични работи.

9

Анонимен

преди 9 години

След това пак ще затворят при бул. Копенхаген, за да напарвят връзка с булеварда от Младост. После пак ще го затворят, защото ще трябва да изменят кръстовщите и примено ще го направят кръгово. Та за 4-5 години поне четири затваряния там.

8

Анонимен

преди 9 години

Пак ще блажи Данчето нема как. Бедничка била, даскалица с малка заплата требва да навакса, дечица, внучета...да имат пари за закуски. Миличката, как скромно и смутено ни гепи. А от Топлофикация София само тя си знае. Като гепи се изчервява от срам и неудобство. Как да не гласуваш за нея!!!

7

Анонимен

преди 9 години

По-евтино и по-бързо щеше да стане ако го бяхте построили наново.

6

Анонимен

преди 9 години

Голям кеф ми е на душата да чета злобните коментари на червените ***! Само за това си заслужава човек да чете тук :)

5

citizen

преди 9 години

Не съм аз седнал да рева, че София е прибрала паричките на бедния бг провинциалист. Кой е злобния сега?

4

Kolqak

преди 9 години

Ако си спомняте именно Бойко ремонтира Цариградско шосе като кмет ето ви пример за работата му-след 10 години се вижда че не струва. Друг пример за работата му е зала Арена Армеец. Нали все се хвали : "...зали ви дадох..." все едно са повече от една. А Пламен Константинов си го каза-ние тази зала не можем да я ползваме. НАли уж е спортна зала? Само *** концерти и *** събирания на ГЕРБ се правят там! Ето това е работата на Бойко а вие му ръкопляскайте!

3

Spas

преди 9 години

Тук само мрънкачи и "разбирачи" пишат коментари.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Някои твърдят, че Фандъкова управлява добре София.Знаете ли какъв е бюджета на Софияска община ?1 500 000 000 !!!Това е за 1 година !Един милиард и петстотин милиона !!!За тези пари, драги софиянци, трябва да живеете в приказка ...Искам да попитам платените телевизии като БиТиВи и НОВА - кога ще видим от дрон имотите на Фандъкова ?А, на Бойко Борисов ?Дрон над Банкя ! Веднага !!!

1

zeus

преди 9 години

Това предполагам е обещания гаранционен ремонт на Цариградско море, ремонта го направи човека с магнолиите :)