48

Не думай!

преди 9 години

Ква станя тя?! Гърците още не са цъфнали и вързали? Какво ще каже Сидеров по въпроса? Той нали ни ги даваше за пример колко са смели! Ха ха, след още три месеца като фалират нацяло друга песен ще запее!

47

Анонимен

преди 9 години

45 години народна власт- 45 години цирк !

46

ИЗ СИРИ СА

преди 9 години

Д0 69. Ти май скоро не си ходил в Гърция. Това за България е вярно, но перфектните пътища, цветущи градини и особено пък проспериращи малки предприятия в Гърция си ги гледал преди доста години.

45

Анонимен

преди 9 години

Много писали ,глупости писали . Щом президента на ФРГ заяви, че ,Германия трябва да плаща репарации на Гърция, истерията на ,,свободните и независими ,, е предизвикана от нещо. което е в полза на гърците. И на България дължат ,260 милиона ,златни райхс марки. Приблизително 140 тона злато,по тогавашните цени.

44

Стамат

преди 9 години

Вива Гърция!Бахур за ЕС!

43

мнение

преди 9 години

Gosho щото Ципрас прави така, че европолитиците в Брюксел треперят от ужас какво утре ще му хрумне и в какво настроение ще се събуди ! :)) Я стига! Какво ги жалиш тея в Брюксел, дет немогат да вземат самостоятелни решения в полза на народите в ЕС!

42

мнение

преди 9 години

До n.dШегуваш ли се? Гърците определено са всичко друго, но не и наивни! Хитри, подли, коварни, безчестни/отмятат се от договорките/,мързеливи - византиици-, но найвни не са!

41

до 64

преди 9 години

Но това донякъде ще е добре за тях, защото ще си научат урока, за жалост по трудния начин.--------------Гърците са перфектни изнудвачи! ЕС ще клекнат пред Ципрас, който вече опрости фирмените кредити в Гърция! Урока е за ЕС!пп. повечето привърженици на комунизма от не бивши страни на соц. лагер са бохеми интелектуалци!

40

Анонимен

преди 9 години

Ако Гърция излезе от еврозоната, това буквално ще я срути, ще се стигне до такива ексцесии, че на Ципрас ще му ритат *** до Куба и обратно. Да не говорим какво ще им се случи, ако излязат от ЕС и практически останат съвсем сами - канибализъм в 21 век.

39

от 54

преди 9 години

И що сравняват доходите на гърците с тези на руснаците? В обикновените домакинства в Гърция работят и руснаци, а гърците са бохемите на ЕС!

38

Анонимен

преди 9 години

Леви популисти, вадят държава от икономическа криза - е такъв хорър филм няма. Гърците показаха липса на мозък и демонстрираха за пореден път пословичния си колосален мързел и като резултат ще получат това което заслужават - тотален фалит. Но това донякъде ще е добре за тях, защото ще си научат урока, за жалост по трудния начин.

37

Анонимен

преди 9 години

Средната заплата беше 34 хиляди рубли 2014 когато долара беше 34 рубли. Сега заплатите са същите изразени в доларе - към 50 хил рубли.

36

Анонимен

преди 9 години

Самото ИМЕ НА КОНТИНЕНТА НИ Е ГРЪЦКО - ЕВРОПА Одисей 1

35

Анонимен

преди 9 години

Но са мързеливи днешните гърци и крадоха много през последните 35 години от Европа и все някога трябва да се плаща Одисей 1

34

Анонимен

преди 9 години

57 Стига повтаряли ази глупост СРЗ в Русия е 31000 рубли , обръщайте си ги по какъвто си искате курс Справка РОССТАТ Одисей 1

33

Анонимен

преди 9 години

54 Няма как гърците да не са галеното дете на Европа , все пак те садали началото на Европейската цивилизация , на демокрацията , че и на християнството донякъде самото име на Исус Христос е от гръцки , еврейското у име не е такова Одисей 1

32

Анонимен

преди 9 години

Средната заплата в Русия е около 50 хил рубли, колкото - към 1000 долара.

31

Анонимен

преди 9 години

52 Кои заплати са близки , я пак искаш да кажеш че гърците взимат около 500 евро заплата така ли , виж помощите им за безработни може и да са равни на руските заплати Одисей 1

30

Анонимен

преди 9 години

До tsotsomanski53що, ти обърна ли левете в долари?

29

до 50

преди 9 години

Но... колкото по-рано ядат дървото, толкова по-добре.---------------Гърция е глезеникът на ЕС от време оно! А да са такива не са виновни гърците!пп. съпругът та англ.кралица не е ли с гръцко потекло?