15

Йоко

преди 9 години

Същата партия-еднодневка като ПП ЮРУШ :)

14

Име

преди 9 години

Предлагам на редактора да изтрие новината. Ще я прочете някой наш политик и веднага ще внесе закон - всички билни да не ползват здравна каса, тя е "Здравна" - само за здрави :)

13

АЗ

преди 9 години

и тия си имат волен сидеров...нещо к'во вика един авер "света тотално изтреще" "ние сме до долу"

12

ами да

преди 9 години

Червеят, който изгради цялата си предишна кампания на омразата си срещу българи и румънци сега се гърчи. Всъщност да не обиждаме червеите, тоя и си е ***!

11

Say NO to UKIP

преди 9 години

Местната Бела Златка се спихна като спукан балон :))))

10

Анонимен

преди 9 години

Тоз от снимката е Французин женен за немкиня :)) и патриот в Англия хаха

9

Анонимен

преди 9 години

Англия никога няма да излезне от ЕС ...само наивниците и психически обърканите комунисти мислят така !

8

Анонимен

преди 9 години

ot Georgi do anonimen 1: qvno na roditelite ti sa im pretapkani portfeilite i ne ti se nalaga da izlizash da rabotish v chujbina? zaradi tova li podkrepqsh ksenofobskite partii? Ah vie razglezeni dechica!

7

Петков

преди 9 години

Да бе, "разумното" оставане във Великобритания ще струва на лейбъристите почти всички депутатски места от Шотландия, Шотландската национална партия е много вероятно да е трета сила в Уестминстър. А следващият референдум за излизане от ЮК може да е по същото време с английския за излизане от ЕС. Трудни времена се задават, с или без Фараж.

6

работник

преди 9 години

За втори път в разстояние на 1 година Великобритания доказва,че обществото като цяло може да взима правилни решения когато трябява.Първо тхвърлиха референдума за отделянето на Шотландия и не отслабиха собствената си държава,а сега ще поставят на място и дрънкащият глупости Фарадж.Лично аз се радвам,че живея в тази държава.

5

Анонимен

преди 9 години

Много е късно, обидата вече е нанесена.

4

dmx

преди 9 години

Този човек непрекъснато твърди, че не сме добре дошли в държавата му, с която имаме договор за свободно движение на хора, стоки и капитали. Да сме си взимали прошляците, малко лекари да им дадем, нямало проблеми.

3

London

преди 9 години

Bratle I germaniq I qponiq sa vasali na zadokeanskiq lihvarski elit (amerika), za sega samo kitai I rusiq se protivopostavqt

2

до 1

преди 9 години

Опозиция е добре да има. НО, в тоя глобален сват да се противопоставяш на държави като САЩ, Китай, Русия в икономически и военен аспект трябва да си мощна държава като Германия или Япония. Затова е тоя ЕС. Друг е въпроса че страните имаме потенциала да станем додеща сила, но сме прекалено разнопосочни. Имаме и технологиите и човешката маса и културата и военната сила, липсва ни обединението. САЩ го забелязват това и всячески се мъчат да спрат тоя процес. Било чрез Великобритания или Украйна

1

Анонимен

преди 9 години

Аз пък подкрепям присъствието на еврофобски партии, доколкото помня опозицията е един от принципите на демокрацията, а това което виждаме от страна на Брюксел е желание за тоталитарен режим без опозиция, затова и са включили и медийната си пропаганда да разпъва на кръст единствено оипозицията. Да сте видели европейския печат да разнищва проевропейска партия?