4

Анонимен

преди 9 години

Над 64 пулс е притеснително.Инфаркто,инсултно.Този човек е под страшен тормоз,уплаха,напрежение,притеснение.Трябва скорострелно да вземе мерки,спрямо себе си.Както се казва на живот и смърт е! Живота му е в опасност!Нещо му се случва, нещо не е като, трябва.Крути ....,крути мерки!

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Пийте капки Глог всеки ден и ще забравите за проблеми със сърцето,естествено и по една чаена лъжица Майната му,на...всичко.

2

Анонимен

преди 9 години

Най-често причината за тахикардия е пониженото ниво на калий в организма. Първо го възстановете до нормални стойностти и чак тогава се вкарвайте в разни филми.

1

Сократис

преди 9 години

Нормалната сърдечна честота или пулс не е от 60 до 100 удара в минута а от 50 до 80...Не зная от къде взимате информация,но това което пишете е заблуждение.Забележете,че от близо година в кардиологичните кабинети има фотоси и таблици на които е указано,че най.здравословния и щадящ пулс е от 50 до 60 удара в минута.По принцип хората с ниско кръвно имат малко по-ускорен пулс,което също е нормално.Най-тревожната комбинация е високо кръвно и силно ускорен пулс.