241

до 299 укът

преди 9 години

За всички ветерани от цялата РФ и техните придружители са осигурени безплатни билети не зависимо с какъв транспорт ще пътуват. Дали по въздуха морето или сушата. Така че недей от яд да пишеш глупости.Няма друга държава която така да уважава ветераните си както Русия.

240

П.Петров

преди 9 години

Когато някой си има вземане-даване с Русия, никога не трябва да подценява две неща:-Колко руснаци могат да пожертват управляващите Русия, за да постигнат целите си;-Колко мизерия могат да изтърпят руснаците.Отговорът и на двете е "Много повече, отколкото можете да с представите!"Пак ще ги докарат до " Може да сме голи, но сме въоръжени до зъби."

239

антимухъл

преди 9 години

До до 300а ти не забравяй,парче тъпо...че не германското знаме се развяваше над Кремъл а ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ ,СЪВЕТСКО беше забодено на Райхстага в *** ...мекерета продажнни...ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВИЕТО,изпукайте до крак,малки *** въшлясали !!!!

238

Анонимен

преди 9 години

Велик народ. Велика държава , а *** да се пръскат от яд

237

!

преди 9 години

До муспиТе тоя номер го знаят още от съветско време, вкл. и за разлома "Сан Андреас"! Щом ние го знаем - за тях не бееи грижа...

236

муспи

преди 9 години

Да молим Бога да даде акъл на руснаците да пуснат само една ракета Топол на оня Джимбо вулкан в САЩ! В цяла Северна Америка измира всичко живо - край на световния еврейски ред!

235

Анонимен

преди 9 години

До зловещо Нещо не си в час, Германия произвежда всичк тези неща.

234

Истината

преди 9 години

РУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!!!

233

Анонимен

преди 9 години

Напиши и Infineon, AEG, Telefunken, Bosch, Blaupunkt, Siemens и т.н.

232

до 304

преди 9 години

Напиши в Гуглето името Конрад Цузе.

231

до 300

преди 9 години

***,не забравяй че първата балистична ракета е немска!Че първия компютър също е немски!Че кога немците са правели хеликоптери,руснаците са брали грудки в гората!Егати неграмотното русофилско племе некадърно!

230

до 300

преди 9 години

Да,долу-горе си прав.Само не спомена че германците произвеждат машините с които се произвеждат долуизброените артикули.

229

укът

преди 9 години

Смешно и досадно е. Изглежда, 70-та година повече е празник от самата победа. Защото в руските СМИ бяха написали ветераните извън Москва няма да бъдат допуснати на парада. Досега съм си мислил, че победата е празник най-напред за ветераните.

228

maimun

преди 9 години

До брейВече се убедих , че си прав!!! Никой не ми отговаря :))))) Нормално - дай им да плюят, да защитят теза е доста трудно

227

до 285

преди 9 години

Абе, искаш да кажеш, че у нас е рай, по-безопасно?"А мислим, че сме зрели и стабилни" - както се казва. )

226

ъ

преди 9 години

а нашите колко струват. и не им берете грижата на руснаците !!

225

Анонимен

преди 9 години

До до maimunна кое в сащ викаш,че хората там са свободни?)))на това,че свободно ги избиват като кучета по улицата и то всеки ден или че свободно влизаш в училище с пушка и свободно си гърмиш когото си искаш?

224

до maimun

преди 9 години

Не знам дали САЩ са помогнали на някого извън самите САЩ. Но в своята държава хората са свободни.

223

maimun

преди 9 години

Много ви се моля поддръжниците на Америка обяснете ми на мен един невеж Българин....С какво САЩ е толкова велика? с какво е помогнала на ЗЕМЯТА? С какво е помогнала на човечеството? Аз се сещам само за избиването на местното население, робството което и до сега продължава и включва и нашия малодушен народец , източването на природните ресурси на целия свят..... А за АТОМНИТЕ БОМБИ НИКОЙ НИЩО НЕ СПОМЕНАВА? Или те сами си паднаха... пак Руснак е виновен и там най-вероятно!!!

222

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

А *** и ватенки , ще има ли за зяпащите ,как се движат железата !?