10

Васо

преди 9 години

Пустият му Де Ниро, и Слави Тривуноооооооооооооооф си закачил на сн3.

9

Анонимен

преди 9 години

Не е уютно, не ми допада.

8

анонимен

преди 9 години

До Видяхме и ???????Да си изплакнем очите.Много ми хареса обзавеждането - с изчистени линии, светло и приятно за окото.Както е отбелязал анонимен 3, голям недостатък е сградата пред терасата. Не е удобно да бъдеш на показ.

7

хмм

преди 9 години

За "голямата ябълка" този апартамент е супер... много ми харесва че не е претрупан и е доста изчистен. Но без да искам да се заяждам под 360 градуса аз разбирам 360 градуса, а тука един блок като в моята панелка ми се набива в погледа :) е вярно че и там апартаментите са някакви за милиони ама пак си е блок нали :)

6

Анонимен

преди 9 години

Хубав, изчистен интериор, с нищо не натоварва гледащия го. Огромни площи 5 спални, 7 гаража... Това си струва пари в Манхатън.

5

Видяхме и ???????

преди 9 години

Трябва да го видим , защото ?????????????????А и като го видим , какво ?????

4

Анонимен

преди 9 години

Дениро е дърк комунист глъм на слънчоглед

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА и цената за наемане е също скромна. 100 хил долара на месец в сравнение с 100-200 хил еврона седмица които искат във топ дестинации във Франция са си пари за семки.-------Аз се съмнявам че ти имаш и пари за семки...

2

Мхм

преди 9 години

Вчера Робърт де Ниро, днес Франк Лампард, утре аз... И така, кой знае...

1

Анонимен

преди 9 години

Ако това е един от най-добрите имоти в "Голямата ябълка" то америкените са живи да ги ожалиш защото жилището е доста скромно.А и цената за наемане е също скромна. 100 хил долара на месец в сравнение с 100-200 хил еврона седмица които искат във топ дестинации във Франция са си пари за семки.