34

Анонимен

преди 9 години

Българите масово си държат парите в гръцки банки.Българските жени работят в Гърция.Гледат възрастни хора.

33

Анонимен

преди 9 години

До 88ще ни минат много по мизерия скоро ако карат така преди 1944 са просили хляб по границата сега пак на там отива

32

лихвар

преди 9 години

Вие дето пишете по форумите дали си имате представа че робувате не на извънземни а на хора като вас .РОБИ продажни гъзъ си дадохте за жълти стотинки !!!

31

88

преди 9 години

Във всеки случай са много далеч от нашата безпределна мизерия!

30

Анонимен

преди 9 години

ДИВИ БАБАЙТИ ОТ ПАМИР, *** НА ЕВРОПА!

29

предлагам

преди 9 години

Гръцките банки в България заемат една трета от банковия сектор.Предлагам всеки който има кредит във Гръцка банка и има някакви затруднения или неразположение да изплаща заема си да спре да си го плаща или да иска да му го опростят или удължат срока без лихва.

28

КИР МАЛАКА

преди 9 години

Те малаките да не се сетят 4е и ние ги окупирахме Впро4ем Италия окупира към 70 процента от гърция през войната . ДА се стягат и макетата Филип македонски как разграби атина А персите колко им дължат горкия Иран Русия да не се ослушва а да ПЛАЩА за варягите 6 нашествия се пак

27

Членска карта №7

преди 9 години

Или както го е казал лирическият герой Имали бол пари-дали!.

26

Членска карта №7

преди 9 години

до 23Не ми се вярва!С танкове ли ще стегне да Атина МВФ!???Мен колкото и да ме управлява МВФ, от джоба ми милион долара няма да извади!Умряла работа е този гръцки дълг, умряла!

25

Анонимен

преди 9 години

СССР дължи 6 милиарда златни лева на България по Брест-Литовския договор да си ги искаме и ние ДОКУМЕНТА Е В СИЛА

24

Анонимен

преди 9 години

Едно е да взимаш българска заплата, друго е да си взимал гръцка, а после българска.

23

Анонимен

преди 9 години

до 19 .Гърците имат и друг стойностен филм"Дългорация=дългове +власт.Издигат си и в днешно време лозунги"САЩ ни лъже ,Гермния ни граби,а да ни спаси може само Русия"Естествено е чуждите медии да плюят по Гърция,но тя ще се оправи.Германия дължала на Гърция над 200 милиарда евро.в периода на Втората световна война ,разрушена инфраструктора,икономика избити хора.Запада е бил включен в плана Маршал,Гърция не.Русия не случайно прекарва газопровода през Гърция,ще печелят от това.

22

до 8

преди 9 години

Макар, че не съм фен на гърците, това е опит за намеса в чужда държавна дейност.-Ако гърците си връщаха заемите, никой нямаше да им се меси. Цялата работа е в това, че те не искат и не могат да си връщат заемите без да вземат нови заеми.

21

бардакаджия

преди 9 години

До Кестелве4е ги изнасят ама са грозни освен тези от северна гърция

20

Кестел

преди 9 години

Гъркини първо качество за износ. Промоция

19

до 15

преди 9 години

*** плашат велика Византия-Тази бедна държавица с огромни дългове ли е велика Византия? Смех!

18

Анонимен

преди 9 години

СССР дължи на БГ 6 милиарда златни лева по Брест Литовския договор ДАЙ ДА СИ ГИ ИСКАМЕ КАТО гърците

17

до 15

преди 9 години

Просто тогава тия стотици милиарди дето уж ги дължат няма да ги плащат.-Кой те е излъгал, че Гърция като фалира няма да си плаща заемите? Каквото и да се случи - заемите ще се връщат, ако ще гърците камъни да ядат и да пият само морска вода! На никой не му пука за гърчолята.

16

до 17

преди 9 години

И като не платят, какво ще стане!-Фалират и управлението на Гърция директно се поема от МВФ, Световната банка и Германия, които провеждат жестоки реформи, доката страната започне на функционира нормално като икономика. А това означава 30 г. мизерия за всички гърци. Ето това става.

15

до 18

преди 9 години

Трагедия ама продължават да взимат 5 пъти повече от нас.-Вземат 5 пъти повече от нас - ама другия път! На повечето софиянци стандартът им се изравни с този на гърците. Скоро и заплатите в провинцията ще се изравнят с тези на гърчолята. Сега на гърците им гласят такава секира, че ще се радват на български заплати.