92

Анонимен

преди 9 години

Лош Фотошоп !

91

Ъъ

преди 9 години

Писачите и снимачите са абсурда в тази новина!Някой случайно да си е помислил, ако има с какво,каква е причината стълба да се озове, на крачка а не "на средата"на платното?Защото със сигурност има логична причина но се иска акЪл,които за съжаление много малко хора притежават!

90

Николов

преди 9 години

Българите са най тъпата нация!Сеирджиите, снимат за слава а другите коментират.Какво променяте - нищо!

89

Анонимен

преди 9 години

Бойкова магистрала!Бати Бойко бъзо да реже лентичката!А утре ремонта!

88

Шаран -БГ

преди 9 години

ЕРПтата са много чевръсти, когато трябва да ти вземат парите или да ти спрат ел.ток!! А иначе са много бавни, когато трябва да свършат нещо обществено полезно!!

87

мантинела

преди 9 години

да турят мантинела,щот ако занесе някой отива праву у дерето.

86

лека нощ

преди 9 години

Пичои,легай те си при жените,стига сти чатели,ай ЧАО..от стълбъ..ЧАО...

85

от стълбъ

преди 9 години

Защо дават Милен Цветков на запис.искам да е както преди на живо ..да има телефони ,за да можем да се обаждаме.Моля кажете на нова тв ,да е пряко излъчването на предаването .Алиовююю

84

до аноним

преди 9 години

Що бе Карлуково.Кой е правил асфалта и този участък под коя юресдикция е .тва е въпросът ми.

83

Анонимен

преди 9 години

До до стълбъМирише ми на Карлуково!

82

до стълбъ

преди 9 години

Стълб,под коя юресдикция си оставен на пътното платно.И кой има интерес от некъв стълб.Н еви ли мирише на конспирация с цел омаскаряване на управляващите.То така се тръгва ДНЕСКА СТЪЛБ УТРЕ ЧЕРВЕНИ БАБИ НА ПЛОЩАДА.

81

Анонимен

преди 9 години

До Така е -нищо ново"Комунистически капитализъм" няма освен в лудниците!!! Все едно да ми говориш за дървено желязо. Тое същото. Или е желязо или е дърво. Твърде далече стигнахте в инсинуациите. Но какво да се чудя на хора, които изобретиха и "трети пол" Навремето нещата бяха строго определени. Или си мъж или си жена. Тия третополски истории пак капитализма ги измисли. Не виждам никакъв комунизъм у нас. Къде са държавните фирми, единните държавно определяни цени в магазините, държавните банки?

80

сечено

преди 9 години

Ей така се прави държавен преврат.със стълб в/у платното.ся да сме честни..Така ли не мина некой патрул от полицията за да сигнализира че има там стълб,на новият асфалт.4 дни е стоял стълба там ,така ли полицията не го е видяла ,а чак когато го дадоха по новините го обезопасиха.Мърлячи,нарочно го правят ,щот Бойко управлява.Колко още номера ще му скроят тез ***.

79

Така е -нищо ново

преди 9 години

Поредното безумие на "комунистическия --капитализъм"....със под-под-под-изпълнителите на "специалистите Партията"---от "попътно строителство"..!

78

нищо ново!

преди 9 години

Поредното безумие на капитализма! Няма да е последното! Обаче.

77

...ха,ха,хаааааааааа

преди 9 години

...такива са всички "пътища" към КОМУНИЗъМА---затова се стига трудно до него....!

76

жестоко

преди 9 години

Върха на строителната мисъл в България!

75

до 87

преди 9 години

И не е ли редно фирмата преди да се ангажира със срокове да огледа трасето и да има представа какво да очаква? Според мен не ние, а цялта ни държава барабар с фирмаджиите не разбират от строителствто, защото безмието е налице и затова не са виновни обикновените хора.

74

до 87

преди 9 години

така че да кажеш "не е болка за умиране" е безотговорно в случая, защото ако някой се затрие, едва ли енергото или някоя институция ще поеме отговорност, а дори и да поеме умрелия няма да се върне. Това е безумие и да казваш просто да караме в другата лента е нелепо да не кажа друга дума. И това няма нищо общо със строителството. Просто не е нормално заради някой лев неустойка да се стигне до смърт на пътя.

73

до 87

преди 9 години

дори и така да е, това не е нормално и не ние не разбираме от строителство, а нещо в държавата е сбъркано, защотот не можеш да ме убедиш, че това е възможно да се случи в Германия например. Когато се договарят сроковете примерно, трябва да се имат предвид подобни неща. Значи или в самия договор нещо куца и е пропуснато, или някоя държавна институция не си върши работата. При всички положения това не енормално, защото най-малкото е сериозна заплаха за здравето иживота на хората.