104

До 123

преди 9 години

Не става само с четене. Понякога трябва и да се МИСЛИ. иначе само повтаряш доводите на пропагандата. Помисли върху връзката продължителност на живота- възраст за пенсиониране и защо освен възраст за пенсиониране, се изисква и МИНИМАЛЕН СТАЖ? Защо от парите за пенсиониране се финансират ЧИСТО СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ и мн. др.?

103

Анонимен

преди 9 години

Моля синдикалистите да ми обяснят защо администрацията на МВР се води първа категория труд?! От близо 60 000 служители в МВР, реална полева работа вършат около 15 000. Защо останалите писерушки не работят като останалите хора до над 60 годишна възраст? Ето заради такива смотани абсурди тази държава няма никога да се оправи!!!

102

Елементарно

преди 9 години

На 50 да ги пенсионират с непълна пенсия, а който иска да получи пълната да работи до 65. Тъкмо ще разберат че не само тяхната работа е трудна, отговорна и изтощителна.

101

до 117

преди 9 години

Ами ние всички сме по-прости от пагонизираните и виждаме как възрастта за пенсиониране в цяла Европа се вдига по демографски причини. Прочети малко по темата. Защото утре ако всички поискаме да се пенсионираме на 50 няма да има кой да ни изкарва пенсиите.

100

Анонимен

преди 9 години

Аз съм "дъртак" на 50 години и всеки ден пробягвам в парка между 7 и 10 километра.

99

Анонимен

преди 9 години

До 119:Какви бакии оправял мутрата Бойко под прозвището Тиквата (дадено му отаверчетата от СИК, от времето когато са били застрахователи).Тиквата използва милиционерите и техния "протест" за да спечели първите избори,след това ако е имал някакви по-слаби резултати е защото не е плащал за достатъчнонапечатани бюлетини.Иначе знаем как борите престъпността - ако бандитите не снасят пари на ГЕРБ, те сеарестуват и други заемат техните канали за дрога и всякакъв незаконен трафик.

98

преврат

преди 9 години

Май отива работата на преврат,тей кат гледам аа..А ся лъснаха ли *** на БСП..?

97

корав

преди 9 години

Винаги когато дойде Бойко да оправя бакиите на БСП и ДПС ,ей такива скачат на протести,било то полицаи или митничари,пожарникари.Тва са поставени от БСП и само чакат за какво да се хванат ,когато Борисов управлява.Ами те кво искат на 45 години да стават пенсионери.Ми нали ние данъкоплатците им плащаме заплатите на полицаи,митничари и пожарна.Ами и ние ако искаме пенсия на 45-50 години ,то кой ше им плаща техните заплати.55 е нормално за пенсия на тези сектори за сигурност на гражданите.

96

Мунчо

преди 9 години

Абе, Павлов, аз съм на 50 и ти старче ли ще ми казваш????????

95

До всички

преди 9 години

Хората имат права и си ги ЗАЩИТАВАТ. Това е нормално! Ами всички вие, като ви вдигат пенсионната възраст и стажа защо НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ а си траете, като мишки у трици. Погледнете как реагират хората в другите страни! Или "АЗ НЕ ИСКАМ НА МЕНЕ ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ".

94

Анонимен

преди 9 години

Нищо против - ако искат дори на 30 години да ги пенсионират,обаче прие едно условие - парите за пенсии да идват само от бюджетитена МВР и МО, които да си останат същите. Така ако има повече пенсионирида удари точно тези две министерства, а не всички нас.Така МВР и МО ще затегнат приема, а лекарските комисии там ще носят личнаотговорност ако наемат някой болен и дали да вземат подкупи за да наемат връзкари -били те болни или алкохолици.

93

Значиииии до 109

преди 9 години

Виж сега, тук не е сайт за запознанства. Знам, че голяма част от работното време си го уплътнявате така, но все пак. Но ако искаш пускай адреса и телефона, че гледам бая "родоотстъпници" сме се завъдили, опечи пет-шест агнета и да идваме.

92

Anti

преди 9 години

Щом могат да пазят фирми, банки, заводи и т.н., значи могат да пазят. Старците на село, ако възникне пожар да не би да вдигат ръце и да викат неволята?Търтеи са това полицаите, пожарникарите и военните (особено последните), които са свикнали някой да мисли вместо тях, да ги храни, да им дава заплата (независимо от стойността и качеството на положеният от тях труд).п.с. И освен това 90% от тях са пълни некадърници.

91

gost

преди 9 години

щом може бабички и дядовци да ни учат децата, да ни лекуват, да ни возят.... защо да не може старчета да ни пазят

90

Анонимен

преди 9 години

ако искаш може и у вас да поработя?

89

11

преди 9 години

Старци, старци, ама за хубаво гадже ще се пишат атлети! Де гиди луди старци!

88

ДД

преди 9 години

Може ,Може защото в България ще останем само старци.

87

Анонимен

преди 9 години

До ЗначиииииТи си един смел мъж но питам имаш ли смелостта да ми кажеш това в лицето!Ще ти изпратя адрес и телефон--ако имаш интерес ---отговори!Ако не-скрий се мишко--родоотстъпник!

86

Анонимен

преди 9 години

а става значи старци да работят до 65 години,/а в скоро време може да вдигнат и до 68 г както са се засилили ''експертите''/ ,То младите хора и сега напускат Бг -то ,а тези които още стоят /неосъзнатите/ за какво да внасят осигуровки -за да мизерстват сега ,а впоследствие и да не дочакат мзиерна пенсия.НООО важното е да има за * ,и 1ва категория ''работещи'' /най ''качествените'' / да се пенсионират рано.Демографската криза ще стане катастрофа в скоро време..

85

Анонимен

преди 9 години

РусевА за охрана на банки стават