9

до 10

преди 9 години

А на останалите болни за КАКВО им е ТЕЛК ??? Би ли ми обяснил, защото нещо не разбирам - някой принудил ли ги е със съд да се лекуват ?! Някой насила да ги е вкарал в болниците и да ги е лекувал против волята им ???

8

До 9

преди 9 години

Ако бъде изписан от лудницата ще му трябва ТЕЛК ( а би трябвало да бъде изписан от лудницата с ТЕЛК ). Как мислите, че ще се издържа след като няма ТЕЛК - лудия е въдворен в специализирано психиатрично лечебно заведение за лечение ( при обостряне на шизофренията ), а не за вечни времена.

7

Анонимен

преди 9 години

Щом ТЕЛК-овете не искат да освидетелстват шизофрениците, които са изпратени със съдебно решение на задължително лечение в специализирани психиатрични болници ( а това е лишаване от свобода ): За какво става въпрос ??? Една държава, която обявява лудите за напълно нормални е пропаднала тотално - те са безпомощни и не могат да се грижат сами за себе си ! Луд с 0 ( нула ) % увреждания !!! Шизофрениците са винаги 1 % от населението на дадена държава. В случая с България са 72 000.

6

vesko02

преди 9 години

До ЧиновникКъде видяхте агресия ,аз съм обикновен съучастник на Системата,желаещ тя да стане още по съвършена,но как да се излекуваме от тъпотията която ни е обсебила.

5

Чиновник

преди 9 години

До vesko02Г-не, не разбирам причината за агресивната Ви критика към Системата. Тези неща се случват с одобрението на всички институции и на общесството.

4

vesko02

преди 9 години

Нещо повече ,за да има повече социален елемент направете всички поръчки за фирми на инвалиди и всички българи инвалиди,и без това сме умствени такива щом търпим толкова години тъпотията да се разраства и управлява

3

vesko02

преди 9 години

Българските партии ако не се възползват от собственото си творчество,кой тогава?

2

Lampa de Solara

преди 9 години

Яко келепирец има в тая работа.

1

Анонимен

преди 9 години

TELK-ovete dava kogato im podavatTam niama znachenie kolko si bolen. tam ima znachenie kolko, kak i po kakav nachin butash pari na tozi koito priema dokumentite i komisiite.