126

Кристко

преди 9 години

Не е виновен нито кмета,нито крадливите политици!Виновни сме всички ние,които им позволяваме да се гаврят с нас.Съжалявам,но няма надежда да се промени нещо!

125

Киро Шопа

преди 9 години

В България се е загнездило в народното съзнание виждането, че всички трябва да сме равни и по възможност мизерни и гологъзи. Това ни е насадено от 45 госини социализъм. Само, че житейските реалности са други. Живота е непрекъсната борба за място под слънцето. Никой уважаеми дами и господа няма да дойде и да ви "управи", както казва средния българин, чийто живот минава в това чакане и в плюене на всеки който малко е успял на надигне глава над общата кал. БРАВО КМЕТЕ, ЕВАЛА! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!

124

Анонимен

преди 9 години

Не кметските имоти са интересни. Интересни са тези, които трябва да контролират, тези, които са проверявали кметските декларации. Тях ги вижте! Защото старата поговорка гласи: Не е луд който изяжда зелника, а този който му го дава. Какви са тези сили и енергии дето ще си кмет и ще въртиш бизнес за милиони? Как другаде по света това не е възможно, а в България има толкова способни хора? Браво! Хвалà на този човек - òправен! Дай Боже всекиму да има син милионер, жена - бизнес дама...

123

гугълист

преди 9 години

Влезте в Google Earth, отидете на язовир Клокотница(Югозападно от едноименното селище) и разгледайте кметския имот(показан на снимката) и други бижута, които не са евтини рибарски колибки и продължете с въпросите: Каак? От Къдее е всичко това?

122

Анонимен

преди 9 години

Проверете имотите на кмета на общ.Стамболово--имат къща до стадиона в Хасково с басейн на първия етаж на къщата.

121

от тв7

преди 9 години

Е ,не виждате ли че е увеличен мащабът,стига сте се излагали.

120

Анонимен

преди 9 години

Да се проверяват всичките кметове,ако трябва и 20 г назад, а сьщо така и всичките служители в техническите служби кьм общините,които цял живот се чувстват недосегаеми,защото от 30г работещите там си правят далавери с обществени порьчки,аз не говоря зв млади специалисти,а за стари обиграни още от соца, това са предимно жени, които пробутваха всичките обществени порьчки на мьжете си,за 30г са си направили хотели и много друго,,,, а сега се явяват радетили на реда,,,говоря за един мальк град ,2 часа от София ,проверете там и кой какво притежава и на кого е прехвьрлено по родн,линия

119

никоо

преди 9 години

Придлагам да го обесим без съд и присъда за назидание

118

еи

преди 9 години

Кога ли ще се чуе отново : В името на народа сте осъден на...

117

chach

преди 9 години

tozi kmet ne tribva da osamne

116

аник

преди 9 години

А РР за хобито му каза че купува колите в лошо състояние и са евтини -е вече ни прати за зелени домати всеки знае че реставрация се прави с париииии ама моооого пари нали???????

115

аник

преди 9 години

Не разбирам защо го плюете кмета.Всеки на негово място ще постъпи така-щом има кой да му издава разрешителни за строежи той не е виновен.Ако чакате прокуратурата да се задейства охооооооа пък за наказание изобщо не го мислете човека.Ще си живее няма да живурка.Какъв пестелив син само има на 18-19 години какъв хотел само.Че половината от работещите са бедно-ама моля ви що му пука.......и не само...........

114

Ann

преди 9 години

Не е само този кмет. Всички са така, вземат процент от всичко що се строи и прави в града. но някои го правят по- скрито и привидно се правят, че живеят скромно, а инвестират в чужбина.

113

Анонимен

преди 9 години

Прокуратура и следствие да си свършат работата и ако не може да докаже разходите да си понесе наказанието. Но това че е блокирал част от брега за лични нужди е първото нарушение, което не се нуждае от доказване.

112

Анонимен

преди 9 години

Ам на великото търновско кметче

111

Анонимен

преди 9 години

Да ама да проверят стария ни кмет Йорданчо в БС да видят какви парички и палати има :)

110

Ангел

преди 9 години

Нечете ли!Има строителна фирма човека ,строи по 120 апартамента на година.Остава да не може да си построи къща.Прехвърлете се на някой друг кмет с тоя ударихте на камък

109

Анонимен

преди 9 години

До анонименnyama da ima za kmeta na burgas za6toto toiu nyama palat za milioni a jivee v panelka .kmeta ni e nomer1

108

Ина

преди 9 години

А депутатът Станислав Иванов му е син.

107

златко

преди 9 години

Златко Желев да не е братко батко,май претоплената манджа се отнася за всички дори и журналистите само пишат,а защо не сезират те самите прокуратура съд от 1990 г.били на авто къща хоби ,всичко това е жива мафия и всеки се преви на расеян или страха ги е обзел,Галеви,Наглите и др.май Цветанов поне ги сплаши,но сега май той ще обире пешкира,а на нас на БГ и трябват железни ръце на съда,а там същото мафия.